Voetbaltas / Sporttas Essential 20 liter donkerblauw

6,99
Kleur: Nacht indigoblauw / FLUO ROOD
Maat: Maattabel
20 LITRES
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

We hebben deze sporttas ontwikkeld om je sportspullen in te vervoeren. Je kan de tas gemakkelijk in het eigen zijvak opvouwen.

Weet je je geen raad met je tas na gebruik? We ontwikkelden deze compacte en sterke voetbaltas die je kunt opvouwen in het zijvak en dus thuis gemakkelijker kunt opruimen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

20 liter.Handbagageformaat. Afmetingen (uitgevouwen) = 40 x 23 x 20 cm.

Compactheid

Kan je in de eigen zijzak proppen | Tas opgevouwen = 23 x 20 x 10 cm

Meerdere vakken

2 vakken: 1 groot hoofdvak en 1 zijvak.

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van de schoudertas Essential 20 L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Essential 20 L

Tas opgevouwen 23 x 20 x 10 cm
Tas uitgevouwen 40 x 23 x 20 cm
261 gram

Waarom deze ESSENTIAL-reeks?

Of je nu individueel voetbalt of in een club, iedereen wil graag een tas waarin hij al zijn sportspullen gemakkelijk kwijt kan bij een verplaatsing of activiteit. Daarom bedachten we onze ESSENTIAL-reeks, een gamma sporttassen voor uiteenlopend gebruik. Ze bieden heel wat opbergmogelijkheid om je schone en vuile spullen te scheiden. In de functies en lijnen van deze producten zijn we vooral voor 'less is more' gegaan, en het praktische nut en de stevigheid van deze tassen staat buiten kijf.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Coating 100% Polyurethaan Voering 100%

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig op het terrein om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIECEL?
De Kipsta-certificatiecel is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en gerenommeerd voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN