Voetbaltas / Sporttas Academique 75 liter marineblauw

34,99
Kleur: Navyblauw
Maat: Maattabel
70 LITRES
Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

We hebben de ACADEMIC sporttas ontwikkeld om je sportspullen comfortabel te vervoeren. De tas heeft een harde en waterafstotende bodem, en slimme vakken.

Op zoek naar een comfortabele sporttas? In deze tas kan je je schoenen na de wedstrijd laten luchten. En het uitneembare matje is handig om je op om te kleden. Let op! Slotje niet inbegrepen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Volume van 75 liter. Afmetingen opengevouwen tas: 65 x 36 x 32 cm.

Verdeling van opbergvakken

Veel opberggemak dankzij de 6 vakken (waarvan 4 grote).

Inhoudelijke ventilatie

Luchtig schoenenvak zodat je schoenen snel kunnen drogen.

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Slipvastheid

Draagriemen met extra grip, zodat de tas niet van je schouder afglijdt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom een ACADEMIC-reeks sporttassen?

We gaan niet altijd in onze sportkleding naar de kleedkamer. Daarom ontwikkelden we de ACADEMIC-reeks, die tegemoetkomt aan de eisen van stijlbewuste spelers die een tas zoeken waarmee ze graag voor de dag komen. We wilden ook een oplossing bieden voor het probleem van vochtige of vieze kleedkamers, en ontwikkelden de tassen met een onderkant die niet snel water opneemt en gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Comfortabel omkleden

Met uitneembaar schuimen matje als bescherming tegen vieze of vochtige grond.

Ontwikkeling van de sporttas Academic 75 L

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen de sporttas Academic voor meer comfort voor gevorderde sporters. Hij voldoet aan de behoeften voor vervoer en voor de kleedkamer. De tas is voorzien van extra grip, zodat de tas minder snel van de schouder glijdt tijdens het dragen. Bovendien houd je dankzij het uitneembare matje je voeten droog in een vieze of vochtige kleedkamer. Ten slotte heeft hij ook nog een handig, luchtig schoenenvakje, zodat je schoenen na de wedstrijd sneller drogen.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen opengevouwen tas: 65 x 36 x 32 cm.
Gewicht: 1.214 gram.

Laboratoriumtesten

Deze tas onderging tijdens de ontwikkeling talloze tests om te controleren of ze haar vorm goed bewaart, goed bestand is tegen slijtage, haar kleur en waterafstotende eigenschappen behoudt en stevig blijft tijdens het dragen.

Duotone verven

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas gebruikt die duotone stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO₂-impact met meer dan 10% verminderen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIEAFDELING?
De Kipsta-certificatieafdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en zich bezighouden met: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Voetbaltas / Sporttas Academique 75 liter marineblauw
Voetbaltas / Sporttas Academique 75 liter marineblauw
Voetbaltas / Sporttas Academique 75 liter marineblauw
Voetbaltas / Sporttas Academique 75 liter marineblauw

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN