Voetbaltas Hardcase 45 liter blauw

24,99
Kleur: Navyblauw / Storm blauw
Maat: Maattabel
45 LITRES
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Deze hardcase voetbaltas is bijzonder handig om al je sportspullen in te vervoeren. Het grote, aparte vak voor je schoenen maakt hem helemaal af.

In het grote vak van deze hardcase voetbaltas kan je na een voetbaltraining of -wedstrijd je kleding gescheiden van je vieze voetbalschoenen bewaren.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud van 45 liter. Uitgevouwen 49 x 29 x 31 cm.

Compactheid

Opvouwbaar aan beide kanten. (opgevouwen = 49 x 29 x 5 cm)

Meerdere vakken

4 vakken: 1 hoofdvak, 1 zijvak, 1 schoenenvak, 1 vak voor persoonlijke spullen.

Levensduur

Kan het nodige gewicht dragen, en kan tegen een stootje. De bodem is verstevigd.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van de schoudertas Hardcase 45 L

Nadat we voetballers hadden geobserveerd tijdens trainingen en wedstrijden, ontwikkelden we deze hardcase met een specifiek vak voor schoenen, omdat voetbalschoenen na een training of wedstrijd vaak erg vies zijn (rubberkorrels, modder, ...)

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Hardcase 45 L

Tas opgevouwen 49 x 29 x 5 cm
Tas uitgevouwen 49 x 29 x 31 cm
1050 gram

Laboratoriumtests

Deze hardcase sporttas werd onderworpen aan een hele reeks laboratoriumtests, zowel tijdens de ontwikkeling als de productie. Zo testen we: het waterafstotend vermogen, het draagvermogen en de slijt- en kleurvastheid om te garanderen dat de tas lang meegaat.

Identificatie

Op de schouderriem brachten we een labelhouder aan waarin je een kaartje met je persoonlijke gegevens (naam, adres) kunt stoppen. Onmisbaar om je tas snel terug te vinden tussen de rest.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Voering 100% Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Onder deze tests is er de jerktest om de bestandheid tegen belasting te valideren (herhaalde belasting tot 10.000 cycli) en de trektest op de stof en op de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN