Voetbalshirt dames F500 rood/wit

8,99
Kleur: Granaatrood / Sneeuwwit
Maat: Maattabel

Ons team, zelf fanatieke voetballers, ontwikkelde het voetbalshirt F500 dames speciaal voor wedstrijden en trainingen. Om tot 4 keer per week in te spelen.

Het voetbalshirt F500 is een vaste waarde in onze collectie voor voetbalspeelsters. Het is nu nog meer ademend en biedt een heerlijke bewegingsvrijheid, zodat je je helemaal kunt focussen op je spel.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Vrouwelijk model, specifiek voor voetbal om ongehinderd te bewegen.

Levensduur

Bestand tegen regelmatig gebruik (3 tot 4 keer per week) en tegen getrek.

Zweetafvoer

De stof voert de transpiratie af en houdt je droog.

Onderhoudsgemak

Het shirt is bestand tegen herhaalde wasbeurten in de machine op 40°C.

Droogtijd

Stof die snel droogt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Sinds we een specifiek assortiment voor vrouwen ontwikkelen, luisteren we heel aandachtig naar de reacties en suggesties van voetbaalspeelsters, om zo onze artikelen permanent bij te schaven. Zo hebben we de kraag van dit voetbalshirt voor dames aangepast om nog beter aan de voetbalnormen te voldoen. Ook de lengte en het materiaal hebben we verbeterd met het oog op nog meer souplesse.

Een vrouwelijke stijl

Sinds 2017 hebben we een volledige, aparte collectie voor voetbalspeelsters. We kozen voor een vrouwelijke stijl met trendy en vrouwelijke kleuren.

Voor halfgevorderde speelsters

Door voetbalsters op het veld te observeren en hen te vragen wat hen hindert tijdens het voetballen, konden we het F500-voetbalshirt helemaal afstemmen op hun noden. Hij is in de eerste plaats bedoeld voor ervaren speelsters, en dat wil zeggen: veel spelintensiteit, lopen, zware inspanningen, maar ook agressieve tegenstanders en truitje-trek. Daarom maakten we dit shirt van een sterke ademende stof, zodat jij alleen aan het spel hoeft te denken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

TESTS

Al onze producten worden door een panel van zaalvoetbalsters getest in gebruik, in dezelfde omstandigheden zoals jij die ervaart. Doel van dat testprotocol is om onze producten te testen, aan te passen en zo objectief mogelijk goed te keuren, zodat jij onbezorgd kunt spelen.

Goedgekeurd door

Bij en voor Kipsta werken voetballers en voetbalsters van alle niveaus. Elke dag stellen we onze producten uitvoerig op de proef, om ze nog beter te maken.
Onze producten worden vervolgens getest door een groep gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze zijn gemaakt.
Voor ze in de rekken liggen, zijn ze dus al uitgeprobeerd op verschillende velden en door voetbalsters van alle niveaus.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN