Voetbalschoenen Viralto III 3D Air Mesh TF zwart

49,99
Kleur: ZWART / Carbongrijs / Donker aubergine
Maat: Maattabel

Ons team, zelf fanatieke voetballers, ontwikkelde deze voetbalschoenen voor de meest veeleisende spelers die spelen en trainen op harde velden en kunstgras.

Neem je ploeg op sleeptouw met de VIRALTO III ! Deze schoen is uiterst comfortabel en technisch. Met het bovenwerk AIR MESH en de FLEX-H zool heb je alles in huis om bepalend te kunnen zijn!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Bovenwerk in 3D AIR MESH, suède versteviging en binnenzool met Poron®-pads.

Flexibiliteit

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H technologie en DUAL HARDNESS-systeem

Ball touch

De 3D AIR MESH-technologie staat garant voor een uitstekend balgevoel.

Schokdemping

Hoogwaardig EVA-schuim KALENSOLE® op de hele schoen.

Grip

Multinoppenzool in natuurrubber om goed te kunnen afzetten

Stabiliteit

Elastische geweven opening en nauwe aansluiting aan je voeten met veters.

Levensduur

Uitstekend schuurvast, dankzij de gebruikte materialen en procedés.

TECHNISCHE INFORMATIE

DE KIPSTA 3D AIR MESH-TECHNOLOGIE VOLLEDIG UITGELEGD!

Want om goed te kunnen spelen, moet je je goed voelen in je schoen. Daarom hebben we de KIPSTA 3D AIR MESH-technologie ook ontwikkeld.
Je schoenen zitten nu nog comfortabeler, je hebt een beter balgevoel, je schoenen gaan langer mee en je voeten kunnen beter ademen.
Deze technologie zit vooraan op deze VIRALTO III-voetbalschoenen, waar je voet het meest contact maakt met de bal. Dit gaat het spelplezier alleen maar vergroten.

ECO-DESIGN LABEL, WE LEGGEN UIT HOE DAT WERKT BIJ DECATHLON!

Aan de hand van een rigoureuze methodologie, gebaseerd op laboratoriumtests en langdurige praktijktests, vergelijken we producten van hetzelfde type en met hetzelfde gebruik, om een theoretische levensduur vast te stellen. Door de zwakke punten te identificeren, kunnen we vervolgens het ontwerp van onze producten bijstellen om deze theoretische levensduur te verlengen.

Zo konden we de levensduur verlengen met 35% ten opzichte van de gemiddelde levensduur van vergelijkbare producten

'FLEX-H' TECHNOLOGIE EN 'DUAL HARDNESS' SYSTEEM, wat is dat?

Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we deze twee technologieën ontwikkeld en gebruikt. Dankzij de eerste, FLEX-H, vooraan op de buitenzool, kan de zool vervormen en de vorm van een horizontale "H" aannemen. De tweede, DUAL-HARDNESS, combineert het gebruik van TPU met verschillende hardheidsniveaus, voor meer flexibiliteit of stabiliteit naargelang de zones op de schoen.

HET BELANG VAN DEMPING: HOOGWAARDIG EVA-SCHUIM KALENSOLE®!

Voetbalschoenen met een (gestabiliseerde) turfzool zijn bedoeld voor harde ondergronden. Daarom beschikken ze over een demping om schokken op te vangen.
Voor deze VIRALTO III-voetbalschoenen was enkel het beste goed genoeg!
Daarom hebben we gekozen voor het hoogwaardige en exclusieve EVA-schuim KALENSOLE®.
De kenmerken: +35% betere demping, +25% energieteruggave, gaat langer mee en is beter bestand tegen temperatuurschommelingen

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We ontwikkelden deze voetbalschoenen in samenwerking met een sportpodoloog gespecialiseerd in profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën op deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel noppen er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie ze moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

'OPTIMAL STRIKE ZONE', WAARVOOR DIENT DAT?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pas- en schietzone beschikt.
Voortaan houdt niets je dus nog tegen om technische hoogstandjes op de mat te leggen. Gedaan met gemiste controles, passen die de mist ingaan en schoten die hun doel missen. Je coach en ploegmaats gaan zich in de handen wrijven!

WIL JE WETEN HOE JE JE VOELT IN DE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doel voor ogen: een van de meest technische en comfortabele schoenen op de markt ontwikkelen!
Bovenwerk in 3D AIR MESH op de voorvoet, verstevigingen in schuim en suède ter hoogte van de hiel, een originele voorgevormde zool met Poron®-pads en irritatiewerende bekleding; eindelijk een heel elastische rand van de nieuwste generatie, zodat de schoen tijdens gebruik goed aan de voet blijft zitten.

EN WAT IS VIRALTO?

VIRALTO is onze nieuwste reeks!
Deze bestaat uit maar liefst 4 nieuwe voetbalschoenen, waarbij comfort en flexibiliteit altijd centraal staan. Van de 4 schoenen zijn er 2 in leer, en 2 andere in synthetisch materiaal. Elk model heeft zijn eigen voordelen, aangepast aan jouw verwachtingen, jouw eisen en jouw budget.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met een FG-, MG-, SG- of turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders dol te draaien!

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN?

Laat je je voetbalschoenen vol modder na de training in je sporttas zitten? En haal je ze er pas weer uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!!!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen. Want ook voetbalschoenen vereisen een minimum aan onderhoud.
https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFeQ

TURF (TF), VASTE NOPPEN (FG), SCHROEFNOPPEN (SG); DE VERSCHILLENDE SCHOENZOLEN UITGELEGD ...

De VIRALTO III is verkrijgbaar met 4 zooltypes: TF, FG, MG en SG. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): rubberen zool voor hard kunstgras of turf.
- FG (Firm Ground): de fameuze vaste of 'gegoten' TPU-noppen voor natuur- en kunstgras.
- MG: (Mixed Ground): holle noppen, eerder voor gemengde ondergrond
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen

EEN UITLEG VAN ONS TEAM VOETBALFANATEN

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in Noord-Frankrijk en bestaat uit productmanagers, ingenieurs, designers, en een afdeling die instaat voor de tests. Deze kleine groep voetbaladepten stelt alles in het werk om op basis van verschillende criteria de beste voetbalschoenen te creëren.
We presenteren je dan ook met veel trots deze Viralto III-voetbalschoenen, die comfort, technische eigenschappen en prestaties combineren!

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 50% Rubber, 50% EVA Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en berg ze op een droge, goed geventileerde plek op. Cederhouten schoenspanners kunnen de levensduur ervan verlengen.

TESTS

Onze voetbalschoenen worden ontwikkeld, getest en goedgekeurd met prof- en amateurvoetballers, met als doel technische producten van een hoogstaande kwaliteit af te leveren.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN