Voetbalschoenen Viralto I MG donkerblauw

29,99
Kleur: Nacht indigoblauw / Fluokoraalroze
Maat: Maattabel

Ons team, zelf fanatieke voetballers, ontwikkelde de VIRALTO I voetbalschoenen, een allrounder om tot drie keer per week op gras en hoog kunstgras te spelen.

Draagcomfort en veelzijdigheid. Dankzij de Mix Ground (MG) zool en het soepele bovenwerk is de Viralto I de perfecte schoen op alle soorten droge velden (gras en hoog kunstgras).

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Soepel bovenwerk, textielversteviging, voorgevormde binnenzool.

Levensduur

Gemiddelde levensduur, dankzij de gebruikte materialen.

Flexibiliteit

Zool met rotatiepunt aan de binnenkant van de middenvoet

Ball touch

Optimal Strike Zone: de vetersluiting is 10 graden naar de zijkant verplaatst

Grip

MG-zool met ronde, holle nopen voor kunst- en natuurgras.

Fit

Brede en vaste tong, die perfect blijft zitten en niet verdraait.

Gemakkelijk aan en uit

Door zijn tong is deze schoen makkelijk aan te trekken en vast te maken.

TECHNISCHE INFORMATIE

WIL JE WETEN HOE DE VIRALTO I-VOETBALSCHOENEN AANVOELEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van een hele reeks ontwikkelingskeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: van deze voetbalschoenen de meest comfortabele aan € 30 maken!
Bovenwerk in soepel PU op de tip, hielverstevigingen in textielmesh, voorgevormde inlegzool, brede tong die onderaan de schoen is vastgemaakt, niet kan verdraaien en verzekert dat de schoen mooi aansluit en steun biedt. En ook de uitgesproken welving en hoge hielafwerking zorgen voor steun en stabiliteit.

WAT IS HET NUT VAN DE 'OPTIMAL STRIKE ZONE'?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pass- en schietzone beschikt.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Nooit meer gemiste controles, passes die de mist ingaan en schoten die hun doel missen. Je coach en teamgenoten zullen blij zijn!

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We hebben deze voetbalschoenen ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën in deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Op de buitenzool bijvoorbeeld is het aantal noppen, hun ronde vorm en hun plaatsing speciaal uitgedacht om een optimale verhouding te bieden tussen gebruikscomfort en grip.

EN WAT BETEKENT VIRALTO VOOR JOU?

VIRALTO is de allernieuwste aanwinst in ons gamma!
De collectie bestaat uit maar liefst 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn voordelen, passend bij jouw verwachtingen, eisen en budget.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders gek te maken!

TURF (TF), MIXED (MG), ZACHT OF DRASSIG (SG); WE LEGGEN JE HET VERSCHIL UIT TUSSEN DE VERSCHILLENDE TYPES

De VIRALTO I is verkrijgbaar met 3 zooltypes: TF, MG en SG. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): voor harde velden of op kunstgras. De zolen zijn van rubber en voorzien van een groot aantal kleine noppen.
- MG (Mixed Ground), met ronde en holle noppen voor kunstgras en droog natuurgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen.

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO I-VOETBALSCHOENEN?

Laat je je voetbalschoenen vol modder na de training in je sporttas zitten? En haal je ze er pas uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!!!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen. net zoals alle schoenen vergen ze ook een minimum aan onderhoud.
https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFeQ

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 90% Polyurethaan, 10% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en berg ze op een droge, goed geventileerde plek op. Er schoenspanners in cederhout in steken kan hun gebruiksduur verlengen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

TESTS

De VIRALTO I is ontwikkeld, ontworpen en getest door gepassioneerde en veeleisende voetbalspelers. Om zoveel mogelijk feedback te krijgen, organiseren we veel tests met voetballers tijdens het hele ontwikkelingsproces. We selecteerden deze testpersonen op basis van hun vereisten en niveau.

Goedgekeurd door

De voetbalschoenen VIRALTO I zijn ontwikkeld en goedgekeurd in samenwerking met onze partner-sportpodoloog, die gespecialiseerd is in profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN