Voetbalschoenen dames VIRALTO+ I MG blauw

29,99
Kleur: Inktblauw / Asfaltblauw
Maat: Maattabel

De VIRALTO+ I is een voetbalschoen voor gras en hoog kunstgras, ontwikkeld voor dames en meisjes die regelmatig spelen.

Deze voetbalschoenen voor dames koppelen comfort aan veelzijdigheid, dat maakt ze geschikt voor alle soorten gras en hoog kunstgras. Met deze schoenen kom je subliem voor de dag!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Soepel bovenwerk, textielversteviging, voorgevormde binnenzool.

Aanpasbaarheid

Een schoen aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw.

Grip

MG zool met ronde, holle noppen voor kunst- en natuurgras.

Flexibiliteit

Zool met draaipunt.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

WIL JE WETEN HOE DE VIRALTO+ I VOOR DAMES AANVOELT?

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van een hele rits ontwerpkeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: de meest comfortabele damesvoetbalschoen van minder dan 30 euro op de markt brengen!
Deze schoen, en vooral dan de pasvorm en het binnenvolume zijn aangepast aan vrouwenvoeten. Uit onze studies bleek immers dat voor meer comfort, we onze voetbalschoenen moesten aanpassen zodat ze zich mooi naar je voeten vormen en dus een betere, intensere spelbeleving geven.

WAT IS HET NUT VAN DE 'OPTIMAL STRIKE ZONE'?

Het voornaamste raakvlak met de bal is groter, dankzij de asymmetrische vetersluiting. De as zit 10 graden naar buiten, waardoor je een ruime sweetspot krijgt om te controleren, passen en trappen.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren!

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO+ I VOETBALSCHOENEN?

Heb je de gewoonte om je schoenen vol modder in je tas te laten zitten na een training, en ze er pas weer uit te halen bij een volgende bezoek aan het voetbalveld. STOOOOP!
Voor duurzaam plezier moet je wel een beetje moeite doen. Want net zoals alle schoenen vragen ook deze voetbalschoenen een minimum aan onderhoud.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Hoe zorg je ervoor dat je schoenen langer meegaan? Laat ze zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Laat ze vooral niet nat in je sporttas zitten!

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

TESTS

Al onze producten worden door een panel van zaalvoetbalsters getest in gebruik, in dezelfde omstandigheden zoals jij die ervaart. Doel van dat testprotocol is om onze producten te testen, aan te passen en zo objectief mogelijk goed te keuren, zodat jij onbezorgd kunt spelen.

Goedgekeurd door

Bij en voor Kipsta werken voetballers en voetbalsters van alle niveaus.. Elke dag stellen we onze producten uitvoerig op de proef, om ze nog beter te maken.
Onze producten worden vervolgens getest door een groep gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze zijn gemaakt.
Voor ze in de rekken liggen, zijn ze dus al uitgeprobeerd op verschillende velden en door voetbalsters van alle niveaus.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Mag niet in de droogtrommel

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN