KIPSTA

Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter

€24,99
Ref. : 8605502

De rugzak Academic 25 liter is gemaakt om al je trainings- en alledaagse spullen in te vervoeren. Het tijdloze ontwerp maakt het perfect voor dagelijks gebruik.

Op zoek naar een handige rugzak die mooi jouw stijl volgt? De laptop rugzak ACADEMIC 25 liter heeft slimme vakken en zakken. Het voorvak kan je losmaken en omdraaien voor een andere kleur!

Kleur: Zwart / Koolstofgrijs

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Afmetingen = 46 x 32 x 20 cm | Inhoud 25 liter | Handbagageformaat.

Modulariteit

Uitneembaar, tweezijdig vak. Verander van stijl!

Meerdere vakken

7 vakken: hoofdvak, schoenenvak, laptopvak, fleshouder en zak voor accessoires.

Stevigheid

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en rugvlak met padding. Borstriempje.

Technische informatie

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: 46 x 32 x 20 cm.
Gewicht:
748 gram.

Draagcomfort

Omdat je graag een comfortabele rugzak hebt als je je te voet of met de fiets verplaatst, hebben we gekozen voor gebogen schouderriemen. Die vormen zich beter naar iedere lichaamsbouw. We hebben ook een borstriempje voorzien, om te verzekeren dat de rugzak stabiel hangt. Bijzonder handig, vooral op de fiets.

Een sterk product

Decathlon ontwikkelt sterke producten. We hebben deze rugzak en alle onderdelen en materialen ervan onderworpen aan uitvoerige tests zodat we kunnen garanderen dat het lang meegaat. Op basis van onze studie kunnen we onze rugzakken indelen volgens sterkte.

Handbagage

Deze rugzak voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Indeling van de rugzak Academic 25 liter

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden.Het heeft 7 handige vakken, waaronder een hoofdvak voor kleding, een schoenenvak (voor schoenen tot maat 43), twee zakken voor een drinkfles, een vak voor documenten of een laptop, een zak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone en een zakje voor accessoires.

Ontwikkeling vande rugzak

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas Academic te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Binnenin vind je ook een divider voor je laptop. En dit model heeft enkele vakken aan de zijkant, zodat je je flesje water altijd binnen handbereik hebt.

Waarom dat uitneembare, tweezijdige vak?

Deze rugzak is strak en tijdloos, door het klassieke model. We hebben er ook een uitneembaar, omkeerbaar vak in verwerkt om van stijl te veranderen: meer simpel. Jij kiest!Het komt er eigenlijk op neer dat we willen vermijden dat je je rugzak moe wordt, want vaak heeft dat met de look en stijl te maken.

Waarom een Academic-collectie sporttassen?

We gaan niet altijd in onze sportkleding naar de kleedkamer. Daarom ontwikkelden we de Academic-collectie, die tegemoetkomt aan de eisen van stijlbewuste spelers die een rugzak zoeken waarmee ze graag voor de dag komen. We wilden ook een oplossing bieden voor het probleem van vochtige of vieze kleedkamers, en ontwikkelden de rugzakken met een onderkant die niet snel water opneemt en gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Garantie

2

Gewicht

0.748 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan Schuim: 100.0% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.

Goedgekeurd door

Wat is de Kipsta certificatie-afdeling?
De Kipsta certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen. | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten. | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter
Voetbalrugzak Academic zwart 25 liter

Reviews

Vragen & Antwoorden