Vestje Yoga+ 900 heren grijs

€29,99 -16%
€2499
*Van 19/03/2016 tot 31/12/9999
DSM : 142869 8352783

Ontworpen voor: dynamische yoga (Ashtanga, Hot Yoga, ...).

In dit warme en lichte vestje koel je minder snel af. Zachte en ademende stof. Perfect als tweede laag aan het begin van een sessie of tijdens de relaxatie.


Maat Maattabel

Bezorgwijze

Afhalen in winkel : Toon winkelvoorraad Laten bezorgen :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

De rekbare stof volgt elke beweging van je lichaam, ongeacht de oefening.

Zweetafvoer

Een technische stof die het vocht absorbeert en minder klam aanvoelt.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van de yogakleding van Domyos

Ons hele kledingassortiment is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kan jij je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Waarom aan yoga doen?

Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

Voor wie is dynamische yoga (Ashtanga, Hot Yoga, ...) geschikt?

Dynamische yoga is geschikt voor iedereen die al een andere sport beoefent die veel concentratie, lenigheid en uithoudingsvermogen vergt, zoals hardlopen, duiken, surfen of dansen. Yoga is zeer heilzaam in combinatie met andere activiteiten, je ziet ook steeds meer topsporters aan yoga doen om hun prestaties te verbeteren.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ACTIE FOTO

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Broek Yoga+ 900 heren grijs

(3)
Domyos

Naadloos T-shirt Yoga+ voor heren

Kalenji

Loopsokken Eliofeel x2

(30)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard