Vest voor kleutergym 500 middengrijs/zwart

12,99
Kleur: GRIJSBLAUW / ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Je kleuter vindt zichzelf al groot en wil absoluut zichzelf aankleden? Dat komt goed uit, dit vestje is makkelijk aan te trekken. En dan snel gaan ravotten!

Je kind wil zichzelf aankleden, maar (al te) vaak is de ochtendrush een race tegen de klok? Daarom ontwikkelden we dit vestje met grote rits die je kind helemaal zelf dicht kan doen.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Bevordert de psychomotoriek

Label om te zien wat de voor- en achterkant is, handig voor kleuters

Rekbaar

Makkelijk aan te trekken en veel bewegingsvrijheid dankzij de stof

Zweetafvoer

Katoen en polyester om warmte en vocht af te voeren zodat je kind droog blijft

Makkelijk te openen / sluiten

Grote rits en sluiting aangepast aan kleine handjes, je kind kan het zelf!

Afschermend

Lang op de rug zodat de onderrug van je kleine schat goed bedekt blijft

Warmte

Licht vestje dat toch warm genoeg is om kouvatten te voorkomen!

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en accessoires met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in zijn mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat hem die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind zijn trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat hij weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Voor en achter uit elkaar houden

Voor kinderen die zichzelf leren aankleden is het niet altijd makkelijk om te weten wat de voorkant is en wat de achterkant! We hebben aan je kleintje gedacht en het vestje voorzien van een label zodat het verschil meteen duidelijk is. Bovendien kan je zijn naam op het label zetten. Doel van het spel: zijn Decatoon's-vriendje moet op de rug, zo verlies je geen tijd bij het aankleden en kan je kind het ook sneller zelf.

Peuter- en kleutergym

Je wil je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en zelfs een vestje speciaal voor kleutergym! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Katoen, 47% Polyester, 3% Elastaan Inzetstuk 96% Katoen, 4% Elastaan

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN