KIPSTA

Verstelbare horde 3 hoogtes oranje

€8,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8776316

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze horde met 3 hoogtes (15, 25 en 30 cm) om de fysieke conditie van spelers te verbeteren.

Deze horde is makkelijk te verstellen op 3 verschillende hoogtes, ideaal voor plyometrische oefeningen waarbij de spieren getraind worden door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht.

0
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Modulariteit

Verstelbaar op 3 hoogtes: 15, 25 en 30 cm.

gebruiksgemak

Plat op te bergen

Technische informatie

We presenteren onze aanpasbare reeks en de gedachte achter onze trainingshorde.

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we een aantal behoeften ontdekken voor een goede indeling van de oefeningen: afbakenen, richten, ontwijken ... Sommige producten voldoen maar aan een behoefte (zie ons gamma ESSENTIEL). Daarom hebben we besloten om een gamma met AANPASBARE accessoires te ontwikkelen: dankzij de eenvoudige en ingenieuze technische oplossingen, vergroot dit gamma de oefenmogelijkheden.

Decathlon Coach

De app DECATHLON COACH is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er waren al schema's voor hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele trainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2

Gewicht

0.432 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Reviews

Vragen & Antwoorden