DOMYOS

Verbonden crosstrainer 500

€379,99
Ref. : 8528961

Deze crosstrainer werd door ons gepassioneerde team ontwikkeld voor regelmatig gebruik, tot 5 uur per week.

Deze crosstrainer is ideaal op opnieuw in vorm te komen. Het biedt je al het nodige comfort en tal van opties! En het heeft een console die je kan koppelen met onze partnerapps!

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Cardiotraining

Een paslengte van 33 cm en 15 weerstandsniveaus.

soepel trappen

Heel soepel trappen dankzij het vliegwiel van 7 kg. Gemotoriseerde weerstand.

Coaching

Console met 6 geïntegreerde functies en 9 trainingsprogramma's.

Connectiviteit

Interactieve console, te koppelen met partnerapps zoals Kinomap en e-Connected.

Wendbaarheid

Met transportwieltjes om je crosstrainer makkelijker te verplaatsen.

Montagetijd

Vlotte en makkelijke montage in minder dan 60 minuten.

Technische informatie

De paslengte van je crosstrainer is belangrijk

Een crosstrainer zet alle spiergroepen aan het werk (benen, armen, borst- en rugspieren, buikspieren). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Dit moet gekoppeld zijn aan het weerstandsniveau dat je kiest. Deze crosstrainer 500 heeft een paslengte van 33 cm, waardoor je comfortabel en efficiënt kan trainen!

Inertie beïnvloedt het trapcomfort

Bij Decathlon willen we onze klanten en gebruikers betrouwbare en begrijpelijke informatie geven. Veel spelers op de markt communiceren over 'inertie', 'het vliegwiel' of zelfs 'de vliegwielmassa', waardoor het lastig wordt om producten met elkaar te vergelijken. We hebben besloten om te communiceren over het werkelijke gewicht van het vliegwiel, dat de grootste invloed heeft op de kinetische energie en dus op het trapcomfort. Het vliegwiel van de crosstrainer 500 weegt 7 kg. Echt waar!

De console, je virtuele coach

Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL500 6 parameters aan: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingsduur, snelheid, hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en kadans.
In totaal beschik je over 9 trainingsprogramma's per niveau (3 voor calorieverbranding, 3 om weer in vorm komen en 3 voor uithoudingsvermogen). Een goede manier om gemotiveerd te blijven!

Een crosstrainer die je kunt koppelen aan apps!

Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap.
Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen.
Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.

Hartslag meten

De EL 500 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op het display van de console. Je kunt het ook gebruiken met een hartslagband (niet meegeleverd), die je koppelt aan de console.

De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.

Opties die het verschil maken

Je kan onder meer de positie van de pedalen aanpassen (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). Zo past deze crosstrainer zich perfect aan je lichaamsbouw aan en kan je trainen met een maximaal comfort.

Deze crosstrainer is ook uitgerust met een sneltoets om de weerstand direct op de vaste handgreep aan te passen, waardoor je sessies nog vloeiender verlopen.

Deze crosstrainer verplaats je heel makkelijk

Je crosstrainer heeft ingebouwde transportwieltjes vooraan. Om het te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats het apparaat vervolgens rustig in de gewenste richting.

Onderhoud en reparatie

Decathlon en Domyos besteden bijzondere aandacht aan het opvolgen van hun producten. We beheren zelf de klantenservice en zorgen ervoor dat onderdelen beschikbaar blijven gedurende een periode van 10 jaar zodat je product zo lang mogelijk meegaat!

Dit product heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren, en 5 jaar op het metalen frame.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen toestel: L124 x B68 x H155 cm
Gewicht van het toestel: 46,7 kg

Afmetingen doos: L110 x B62 x H33 cm
Totaalgewicht: 51 kg

Garantie

2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

Gewicht

51 kg

Overige informatie

Product samenstelling

kader: 100.0% Staal Beschermhoes: 100.0% Polystyreen

VOORRAADADVIES

Niet buiten laten staan.Bij voorkeur opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

TESTS

Decathlon besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Daarom hebben we een zeer veeleisend testprotocol. We starten met belevingstesten, zodat potentiële gebruikers hun mening kunnen geven over het ontwerp. Tijdens de ontwikkelingsfase voeren we gebruikstesten uit met externe testers om het gebruik en de functies te valideren. We eindigen met versnelde verouderingstesten om de kwaliteit van het eindproduct te controleren.

ONDERHOUDSADVIES

Zorg ervoor dat de sluitingen gesloten zijn vóór het wassen. Was het op een zacht en koud programma en was het met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel of donswasmiddel en twee schone tennisballen. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter. Minstens tweemaal grondig spoelen. Kan in de droogtrommel bij lage temperatuur, gebruik dan ook twee schone tennisballen. Haal het direct uit de machine nadat het klaar is en schudt het altijd na het wassen tot het droog is. Niet chemisch reinigen, strijken of stomen. Op een koele en droge plaats bewaren.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook