Uv-werende pet voor wandelen kinderen MH500

9,99
Kleur: Petroleum blauw
Maat: Maattabel
UNIQUE
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze UV-WERENDE pet die je kind beschermt tegen de zon in de bergen.

Rennen, klimmen, klauteren, spelen, met deze pet is je kind steeds goed beschermd. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zonbescherming

UPF 40+: houdt 97% van de uv A- en uv B-stralen tegen. Afneembare nekflap

Ademend vermogen

Verluchtingen in mesh voor een goed ademend vermogen

Anatomisch ontwerp

Aan te spannen achteraan, geschikt voor een hoofdomtrek van 52 tot 56 cm. Afneembare nekflap

Lichtgewicht

Weegt slechts 62 g

Sneldrogend

Droogt heel snel dankzij de stof in polyamide

TECHNISCHE INFORMATIE

Zonnebescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoeden met brede rand. Opgelet, een T-shirt alleen beschermt onvoldoende tegen de zon: de dikte van de stof, de dichtheid van het tricot en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming. Het label UPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. UPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Stevige stoffen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE PETTEN VANDAAN?

Deze pet werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze petten en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.054 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 86% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Elastaan Inzetstuk 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN