Uv-werende hoed voor kinderen MH100

7,99
Kleur: OUDROZE / ROZE
Maat: Maattabel

Ons team van ouders van jonge wandelaars ontwikkelde deze UV-WERENDE hoed die je kind goed beschermt tegen de zon.

Je kind zal dol zijn op dit omkeerbare bobhoedje. Met de brede randen en het kinriempje is het een ideaal accessoire om zijn hoofdje te beschermen bij buitenactiviteiten

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

UPF 40+: houdt 97% van de uv A- en uv B-stralen tegen. Lange rand die de nek beschermt

Aanpasbaarheid

Verkrijgbaar in 2 maten: 3-4 jaar = 50 cm en 4-6 jaar = 52 cm

Gewicht

Weegt slechts 40 g in maat 3-4 jaar

Stabiliteit

Blijft goed op het hoofd zitten dankzij het kinbandje met klittenband

TECHNISCHE INFORMATIE

Zonnebescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoeden met brede rand. Opgelet, een T-shirt alleen beschermt onvoldoende tegen de zon: de dikte van de stof, de dichtheid van het tricot en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming. Het label UPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. UPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Stevige stoffen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE HOEDEN VANDAAN?

Deze hoed werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze hoeden en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof : buitenste laag 86% Polyester, 14% Elastaan Hoofdstof : binnenste laag 65% Katoen, 35% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN