Uv-werend zwempakje voor peuters Kloupi groen met savanneprint

€17,99

Kleur:

GRIJSBLAUW / Pastel munt

Maat:

Maattabel

Ontworpen om jonge kinderen die de waterpret ontdekken tegen de zon en kou te beschermen. Beschermt zelfs nat tegen uv-straling.

Wil je niet dat je kind rilt van de kou als hij in of uit het water gaat? Het Kloupi-zwempakje beschermt je kind tegen de zon maar ook tegen de koude door het warmteverlies te beperken als het uit het water gaat.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Het zwempakje beperkt de afkoeling aan de rand van het zwembad.

Zonbescherming

UPF 50+. Beschermt zelfs nat tegen de zon. Houdt minstens 95% uv-straling tegen.

Gemakkelijk aan en uit

Rekbare stof. Met achterrits, dus gemakkelijk aan te trekken. Zacht vanbinnen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Aquathermic-technologie

De Aquathermic-materialen hebben technische eigenschappen die de thermische schok beperken bij het eerste contact met het water. Ze nemen minder water op, en voorkomen dus zo het koude-effect van de verdamping van dit water als je kind het water uitkomt. Met dit pakje zal je kind het dus minder en minder lang koud hebben aan de rand van het zwembad.

BESCHERM DE ALLERKLEINSTEN

Het verdedigingssysteem van kinderen treedt pas volledig in werking vanaf de leeftijd van 3 jaar, daarom is een babyhuidje bijzonder gevoelig voor de zon. Bij eenzelfde blootstelling aan zon zijn de gevolgen 2 tot 3 keer groter bij kinderen dan bij volwassenen. Het is dus belangrijk om hen doeltreffend te beschermen.

Wat betekent UPF 50+?

UPF (Ultra Violet Protection Factor) is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor.
Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-straling.
Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A-straling en 98% van de uv B-straling tegenhoudt.

VOORZICHTIG IN DE ZON

Hoewel dit uv-werende pakje je kind beschermt tegen de zon is het belangrijk om rekening te blijven houden met andere elementen als weerkaatsingen (op het water, het zand...), de warmte en het uur van de dag. Denk naast het dragen van dit pakje ook aan de volgende dingen: geef je kind een zonnebril en een hoedje, breng regelmatig geschikte zonnecrème aan, zorg dat hij of zij regelmatig drinkt, etc.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 81% Polyethyleentereftalaat (PET), 19% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Beschermt enkel de bedekte delen tegen uv-straling.

TESTS

Dit uv-werende pakje werd door onze ontwerpteams ontwikkeld en getest in Hendaye in Frankrijk. De gebruikte materialen werden ook in een laboratorium getest om de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen.

Goedgekeurd door

De zonwerende materialen werden in een laboratorium getest door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij voeren voor de productie tests uit op de gebruikte materialen. We hebben zelf ook meetapparatuur waarmee we de tests van externe laboratoria aanvullen. De producten worden zowel nat als droog in een laboratorium en in de praktijk getest.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN