QUECHUA

Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°

€49,99
Ref. : 8612374

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze slaapzak Arpenaz 10° Dubbel waarin je comfortabel met 2 personen slaapt bij temp. rond 10°C.

10°C. Ons doel? Je een dubbele slaapzak voor 2 personen bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Hij is ook om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Kleur: Groenblauw / Grijs / -

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

optimale temperatuur

Voor 2 personen | Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 5°C.

Slaapkwaliteit

Afmetingen:190 x 144 cm | Volledige rits.

Eenvoudig transport

Gewicht: 2,9 kg | Volume: 54 l | Draagtas Afmetingen draagtas: 45x40x30 cm.

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst.

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel.

Technische informatie

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Je slaapzak wassen

Stop je slaapzak bij voorkeur in een wasmachine met een inhoud van minstens 8 kg, die kan je vinden in een wasserij. Sluit ook goed alle ritsen van je slaapzak.

Samenstelling

Binnen- en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester van 300 g/m².

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Garantie

5

Gewicht

2.8 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 100.0% Polyester Open-/sluitsysteem: 20.0% Zinklegering, 80.0% Polyester Stof binnenkant: 100.0% Polyester Buitenstof: 100.0% Polyester Draagtas - Hoofdstof: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Kan niet aan een andere slaapzak worden geritst.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Afbeeldingen

Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°

Reviews

Vragen & Antwoorden