Trolley sporttas Essentiel 105 liter zwart

69,99
Kleur: GRIJS / ZWART
Maat: Maattabel
100 L
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

We ontwikkelden deze reistas om je te helpen je eenvoudiger te verplaatsen. Het grote volume maakt hem tot een onmisbare ploegmaat.

Wil je je sportuitrusting gemakkelijker kunnen opbergen en meenemen? Onze ontwikkelingsteams ontwierpen voor jou deze stevige en praktische reistas op wieltjes, met een inhoud van 105 liter.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud van 105 liter.Afmetingen = 75 x 39 x 36 cm

Meerdere vakken

4 vakken (2 hoofdvakken en 2 kleinere vakken).

Levensduur

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes.

Stabiliteit

Stabiliteitssysteem om de tas verticaal te houden.

Bescherming van de inhoud

Met ritsen waar je een hangslotje in kunt haken, om je spullen te beveiligen.

Inhoudelijke ventilatie

Ventilatie-oogjes in het schoenenvak.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Omdat het vervoeren van veel sportspullen een minimum aan organisatie vereist, hebben we besloten de tas ESSENTIAL 105 liter te ontwikkelen, met veel praktische en slimme vakken. Zo kan je het hoofdvak opsplitsen in twee delen, om je schone spullen tegen je schoenen te beschermen. Met enkele elastieken straps houd je gestreken spullen op hun plaats, zelfs als de tas rechtop staat. We gaven de tas ook twee kleinere zakken, handig voor je overige kleine spullen.

Afmetingen en gewicht van de tas ESSENTIAL 105 L

Hoogte = 36 cm
Lengte = 75 cm
Breedte = 39 cm
4,260 kg

Milieuvriendelijk

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas gebruikt die duotone stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO₂-impact met 8% verminderen.

Labtests.

Deze tas werd getest op waterafstotend vermogen, belastbaarheid en rolvermogen (32 km), en blootgesteld aan opeenvolgende verkleuringen om na te gaan hoe kleur- en vormvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig bij het dragen. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van Essential-sporttassen?

Of je nu een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwierpen we het Essential-gamma van sporttassen met verschillende vakken om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder daarbij in te leveren aan gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge en donkere ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerktest' op draagvermogen (herhaalde belasting gedurende 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de duurzaamheid van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Trolley sporttas Essentiel 105 liter zwart

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN