Trolley sporttas Essentiel 70 liter zwart/marineblauw

44,99
Kleur: Donkerblauw / ZWART
Maat: Maattabel
70 LITRES
Thuisbezorging

of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Kom alles te weten over onze

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze reistas met schoenenvak om verplaatsingen van sporters (en niet-sporters) eenvoudiger te maken.

Wil je je sportuitrusting gemakkelijker kunnen opbergen en meenemen? Onze ontwikkelingsteams ontwierpen voor jou deze stevige en praktische reistas op wieltjes, met een inhoud van 70 liter.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud van 70 liter.Afmetingen = 67 x 35 x 27 cm

Verdeling van opbergvakken

3 vakken om overzichtelijk op te bergen (2 grote en 1 kleiner).

Stevigheid

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes

Stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Verluchting van de inhoud

Ventilatieoogjes in het schoenenvak.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Omdat het vervoeren van veel spullen een minimum aan organisatie vereist, hebben we besloten een tas te ontwikkelen met slimme vakken. Zo kan je het hoofdvak opsplitsen in twee delen, om je schone spullen tegen je schoenen te beschermen. Met enkele elastieken straps houd je gestreken spullen op hun plaats, zelfs als de tas rechtop staat. We zorgden ook voor een kleiner vakje voor je persoonlijke spullen.

Ecodesign - DUOTONE kleuring

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas gebruikt die duotone stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO₂-impact met 10% verminderen.

Afmetingen en gewicht van de tas ESSENTIAL 70 l

Hoogte = 27 cm
Lengte = 67 cm
Breedte = 35 cm
2,93 kg

Labtests.

Deze tas werd getest op waterafstotend vermogen, belastbaarheid en rolvermogen (32 km), en blootgesteld aan opeenvolgende verkleuringen om na te gaan hoe kleur- en vormvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig bij het dragen. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwikkelden we de ESSENTIAL-reeks van sporttassen met verschillende vakken om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder daarbij in te leveren aan gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerktest' op draagvermogen (herhaalde belasting gedurende 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de duurzaamheid van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Trolley sporttas Essentiel 70 liter zwart/marineblauw
Trolley sporttas Essentiel 70 liter zwart/marineblauw
Trolley sporttas Essentiel 70 liter zwart/marineblauw
Trolley sporttas Essentiel 70 liter zwart/marineblauw

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN