KIPSTA

Trolley sporttas Essential 70 liter zwart/grijs

€54,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8753744

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze trolley sporttas met schoenenvak om reizen van sporters (en niet-sporters) eenvoudiger te maken.

Wil je je sportuitrusting gemakkelijker kunnen opbergen en meenemen? Onze ontwikkelingsteams ontwierpen voor jou deze stevige en praktische reistas op wieltjes, met een inhoud van 70 liter.

Kleur: Zwart / Zwart

70 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 70 liter.Afmetingen = 67 x 35 x 27 cm.

Meerdere vakken

3 vakken om overzichtelijk op te bergen (2 grote en 1 kleiner).

Stevigheid

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes.

stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

inhoudelijke ventilatie

Ventilatie-oogjes in het schoenenvak.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Technische informatie

Afmetingen en gewicht van de tas ESSENTIAL 70 L

Hoogte = 27 cm
Lengte = 67 cm
Breedte = 35 cm
2,93 kg

Ontwerp

Omdat het vervoeren van veel spullen een minimum aan organisatie vereist, hebben wij beslist een tas te ontwerpen met slimme vakken. Zo kan je het hoofdvak opsplitsen in twee delen, om je schone spullen tegen je schoenen te beschermen. Met enkele elastieken straps houd je gestreken spullen op hun plaats, zelfs als de tas rechtop staat. Wij zorgden ook voor een kleiner vakje voor je persoonlijke spullen.

Labtests.

Deze tas werd getest op waterafstotend vermogen, belastbaarheid en rollen (32 km), en blootgesteld aan opeenvolgende verkleuringen om na te gaan hoe kleur- en vormvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig bij het dragen. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontworpen voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of levensduur.

Garantie

2

Gewicht

2.934 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon willen we dat onze producten lang meegaan. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de levensduur van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden