Trekkingtas 40 L

€29,99 -16%
€2499
DSM : 6615

Ontworpen voor: voor lange trektochten, precies gepast voor gebruik als handbagage.

Voor korte reizen of om mee te nemen op het vliegtuig, deze tas kan je dragen als rugzak of over de schouder. De vorm en materialen doen denken aan trekkingmaterialen.


Kleur : GROEN

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

inhoud 41 liter / gewicht 1 kg / afmeting gevulde tas: H31 x B55 x D31

Gebruiksgemak

3 netzakken met rits binnenin, 1 opgezette zak met rits aan de buitenkant.

Transportgemak

Met 2 schouderriemen te dragen als rugzak, of over de schouder of in de hand.

Stevigheid

Garantie 5 jaar

Ecodesign

Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).

TECHNISCHE INFORMATIE

Technische tests voor rugzakken.

In het lab testen wij alle elementen: stoffen, lussen, riemen, schuim, ritsen... Voor een stof bijvoorbeeld: slijt- en scheurvastheid, uv-bestendigheid, kleurvastheid bij het wassen, waterdichtheid... Vervolgens wordt het afgewerkte product onderworpen aan een verouderingstest, waarbij de tas versneld wordt belast om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die een snelle stapbeweging nabootst gedurende duizenden cycli.

Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Milieu-indicatoren

Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores van A tot E werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun (vooral waterdichte) eigenschappen behouden, raden we aan de tas niet in de machine te wassen, noch te drogen in de droogtrommel, chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Om de rugzak schoon te maken gebruik je best wat lauw water met een beetje zeep en eventueel een borsteltje. Na enkele jaren kan je de stof opnieuw waterafstotend maken met een impregnerende spray.

BEWAARADVIES

Bewaar de tas op een droge plaats.

TESTS

Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA verbonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet volledig waterdicht, bescherm de inhoud bij regen

REVIEWS

4.3 /5
52 Reviews
52 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
23
4
25
3
2
2
0
1
2
Sturdy bag compatible with budget airlines
5/5
I bought this bag so I could have a bag for budget airlines but bigger than most standard cabin bags (they always let you off with flexible bags so you can pack more). Very sturdy, 3 inner mesh pockets and one outer, can be used as a backpack as well, but I haven't tried it yet. It can be folded down to a decent size as well when not used.
Meer
Amazing bag for women!
5/5
I rarely leave reviews but this bag deserved it! I never travel light so was nervous when told we only had hand luggage. After finding this bag reviewed on The Telegraph I purchased. I was not disappointed! It seems to just fit everything in nicely. Taking it to Tenerife end of the month! Plane safe!
Meer
A versatile bag for w/e or airline hand luggage
4/5
Back pack style carry straps, handles top & end
Need more access from outside to pockets
Saw this reviewed in the i paper, good general purpose bag.
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Trekkingtas 40 L