KIPSTA

Trainingshoedjes / pionnen Essential, Set van 40 in 4 kleuren

€16,99
Ref. : 8497806

Onze ontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen deze unieke trainingshoedjes in pijlvorm zodat je een speelzone kunt afbakenen op ieder terrein.

Voor meer intuïtieve trainingen! Dankzij hun pijlvorm en uitgesproken kleur zijn deze stevige trainingshoedjes gemakkelijker zichtbaar, om doeltreffender te trainen.

Kleur: Fluorood / Fluo limoengroen / Zilvergrijs

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Stevigheid

Dankzij het soepele materiaal kan het geen kwaad dat iemand er op trapt.

Gemakkelijk te leren

Pijlvormig, om aan te geven welke richting moet worden gevolgd.

Zichtbaarheid

Dankzij de fluo kleuren zijn je trainingshoedjes zichtbaar tot op 25 m.

Technische informatie

Een in de praktijk geteste betrouwbaarheid en stevigheid

Een sterke visuele identiteit is belangrijk. Wat echter nog belangrijker is, is de veiligheid en de stevigheid van de hoedjes. Om na te gaan of de Essential-hoedjes stevig genoeg zijn, hebben we ze veelvuldig en streng getest op het veld. Met name op de "Kipstacadémie", waar voetballers de sterkte van de hoedjes met plezier getest hebben door erop te trappen!

Een uniek design voor vlottere trainingen

"Hieronder enkele voorbeelden hoe dit ontwerp je trainingen vlotter doet verlopen:
- Geen verpakking meer! De hoedjes zijn alleen voorzien van een sticker
- Piramidevorm voor een realistischere balreactie: de bal stuitert op de zijden van het hoedje
- De matte pijl op het hoedje geeft een richting aan bij de oefeningen: je komt langs 1 kant aan en gaat langs de andere verder
- Ze zijn nog steeds gemakkelijk uit te werpen zodat je snel aan je oefening kunt beginnen!"

Het verhaal achter de testen en de ontwikkeling

We zijn in 2017 gestart met een team van 4 personen, met als doel de trainingen eenvoudiger en toegankelijker te maken. De Essential-reeks werd in de praktijk getest en werd door vele trainers beoordeeld:
"We werken samen met een tiental coaches voor duurtests. We konden onze producten steeds verder verbeteren, op het vlak van de zichtbaarheid van de hoedjes volgens de kleuren en de soorten velden bijvoorbeeld, of op het vlak van hun stevigheid."

Maak kennis met de Essential-reeks

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften bestuderen voor een goede organisatie van de diverse oefeningen: afbakenen, ontwijken. Onze Essential-reeks vormt het perfecte antwoord op die behoeftes: met slimme, toegankelijke producten die een belangrijke functie vervullen (afbakenen, richting aangeven...) voor leuke en efficiënte trainingen in alle leeftijdscategorieën. Met de hoedjes van Essential kun je een speelzone afbakenen. Volg het verhaal

Onze productontwikkelaars vertellen wat de Essential-reeks zo speciaal maakt

"We wilden een basisproduct ontwikkelen, dat eigen is aan het voetbal. Het was ons doel om dit symbolische product, waar niemand echter aandacht aan besteedt, een nieuwe vorm te geven. Het hoedje komt in alle oefeningen van pas. Geen training zonder hoedjes! We hebben er dus een unieke vorm aan gegeven, die de identiteit van Kipsta uitstraalt: zelfs een trainingshoedje kan mooi zijn!"

Wil je nog een stapje verder gaan in je trainingen? Probeer de DECATHLON COACH

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele voetbaltrainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2

Gewicht

1.1 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Metalen structuur: 100.0% Polyethyleen Basis: 100.0% Staal

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook