FORCLAZ

Touchscreen stretch handschoenen voor bergtrekking MT500 marineblauw

€13,99
Ref. : 8655827

Deze ademende handschoenen met touchscreen-stof hebben een versteviging aan de handpalm en de vingers om ze extra stevig te maken. De pasvorm werd aangepast zodat ze nu comfortabel zitten voor alle handen.

Onze productontwikkelaars, zelf enthousiaste hikers, ontwierpen deze handschoenen die je extra warmte bieden bij bergtrekkings in fris weer.

Kleur: Navyblauw / ZWART

Maattabel
 • XS 10 stuks
 • S 10 stuks
 • M 10 stuks
 • L 10 stuks
 • XL 10 stuks
 • 2XL 10 stuks
 • 3XL 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Warmte

  Ideaal voor het tussenseizoen.Aanbevolen temperatuur: 8°C. Limiettemperatuur: 3°C.

  Rekbaar

  Met elastaan

  Slijtvastheid

  Palm verstevigd om slijtage te beperken

  Tactiele efficiëntie

  Geschikt om je smartphone te gebruiken zonder de handschoenen uit te trekken

  Ademend vermogen

  Het polyester tricot laat de waterdamp ontsnappen zodat je handen droog blijven

  Gebruiksgemak

  Met een ringetje om ze aan elkaar vast te maken. Ideaal om ze op te bergen

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?

  Al onze handschoenen worden in het lab getest op een thermische hand. De minimale gebruikstemperaturen (aanbevolen en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden bij temperaturen van 5°C tot -20°C en een windsnelheid van 10 km/u. Die temperaturen zijn alleen geldig in beweging.De handschoenen MT500 kregen voor warmte een score van 1 op 5. Aanbevolen temperatuur: 8°C.
  Limiettemperatuur: 3°C.

  Hoe kun je je handen goed beschermen tegen de kou?

  Net zoals je meerdere laagjes kleding aantrekt, kan je ook onderhandschoenen onder je handschoenen dragen, die hetzelfde effect hebben als thermisch ondergoed, en winddichte handschoenen erover. Dat laagjessysteem zorgt voor meerdere luchtlaagjes die doeltreffend isoleren tegen de kou!
  Kies handschoenen ook altijd groot genoeg, ze mogen niet te strak zitten. Als ze knellen, vermindert dat de doorbloeding in je vingers.

  Hoe helpt geschikte kleding om je handen warm te houden?

  Een lichaam in beweging produceert warmte, die wordt vastgehouden dankzij het isolerend vermogen van de kleding. Indien je kleding onvoldoende isoleert, koelt je lichaam af en vermindert het de bloedtoevoer naar de lichaamsuiteinden (waaronder je handen) om je romp warm te houden. Je kleding kan dus een rol spelen bij het optimaal warm houden van je handen.

  Wat is de vingerbeweeglijkheid van een handschoen?

  De beweeglijkheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen MT500 kregen een score op basis van labtests. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de beweeglijkheid met blote handen benaderen. We hebben ze bijvoorbeeld getest op het gemak waarmee je er je jas mee open- en dichtritst, kampeerspullen gebruikt, drinkt en eet. De handschoenen MT500 kregen voor beweeglijkheid een score van 4 op 5.

  Zijn deze handschoenen winddicht?

  Laat ze drogen op een droge plek, maar nooit op een radiator. De hitte kan de vezels beschadigen en je handschoenen vervormen!

  Zijn je handschoenen nat geworden in de regen?

  Laat ze drogen op een droge plek, maar nooit op een radiator. De hitte kan de vezels beschadigen en je handschoenen vervormen!

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 87% Polyethyleentereftalaat (PET), 13% Elastaan Handrug 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Inzetstuk 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  Opbergen op een schone en droge plek.

  TESTS

  Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

  ONDERHOUDSADVIES

  Machinewas - 30° max - normaal

  Niet bleken

  Mag niet in de droogtrommel

  Niet strijken

  Niet droogreinigen

  AFBEELDINGEN

  Touchscreen stretch handschoenen voor bergtrekking MT500 marineblauw
  Touchscreen stretch handschoenen voor bergtrekking MT500 marineblauw
  Touchscreen stretch handschoenen voor bergtrekking MT500 marineblauw
  Touchscreen stretch handschoenen voor bergtrekking MT500 marineblauw

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden