KIPSTA

Thermoshirt kind Keepdry 500 korte mouwen zwart

€12,99
Ref. : 8641691

Aanbevolen voor temperaturen van 7 tot 20°C. Dit thermoshirt voert de transpiratie af en houdt de lichaamswarmte van je kind vast tijdens een langdurige inspanning.

Onze productontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen het thermoshirt Keepdry 500 voor kinderen die op zoek zijn naar warme onderkleding.

Kleur: ZWART / Carbongrijs

Maattabel
 • 113-122CM 5-6J 10 stuks
 • 123-130CM 7-8J 10 stuks
 • 131-140CM 8-9J 10 stuks
 • 141-150CM 10-11J 10 stuks
 • 151-160CM 12-13J 10 stuks
 • 161-172CM 14-15J 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Warmte

  Dit thermoshirt beschermt tegen de kou en verbetert de warmteregulering.

  Ademend vermogen

  De stof voert de transpiratie af zodat de huid droog blijft en je niet afkoelt.

  Irritatiewerend

  Zonder naden die irritatie kunnen veroorzaken.

  Bewegingsvrijheid

  De stof rekt mee in 4 richtingen en sluit perfect op het lichaam aan.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Hoe helpt technische onderkleding om je lichaam op temperatuur te houden?

  Dit thermische ondergoed vormt een isolerende laag om je kind warm te houden.
  Het shirt absorbeert eveneens vocht om de huid droog te houden en de transpiratie naar buiten af te voeren.
  Het helpt zo de natuurlijke reactie van het lichaam om de temperatuur tijdens de inspanning op 37°C te houden, zowel bij koud als bij warm weer.
  Dit thermoshirt is heel snel droog. Het kan de transpiratie dus lang afvoeren zodat ze langer in alle comfort kunnen sporten.

  Het productontwikkelingsteam legt uit

  We hebben zorgvuldig naar jullie wensen geluisterd, en de oplossing gevonden die perfect aansluit op de behoeften van gevorderde voetballers. Zijn speltempo ligt hoger en de intensiteit van spelen schommelt sterker. Zijn kleding moet bijzonder goed ademend zijn om de lichaamstemperatuur te reguleren bij intensievere speelfasen. Het thermoshirt moet ook goed aansluiten om de transpiratie snel te absorberen en het lichaam warm te houden.

  Het Keepdry-gamma voor 2022 zit in een nieuw jasje

  Je kent deze productreeks misschien al en hebt al mogen proeven van de voordelen ervan?
  Dan ben je een van de vele sporters die de technische thermokleding uit het Keepdry-gamma gebruiken.
  In 2022 kiezen we voor een nieuw ontwerp dat beter in de tijdsgeest past, meer sporters kan verleiden en ook wat meer uniseks is.

  En wie vernieuwen zegt, zegt uiteraard ook de CO2-uitstoot beperken. Dat hebben we gedaan door een ander verfprocedé te gebruiken.

  Een ontwikkeling met hoge eisen, ten dienste van alle sporters

  Thermokleding voor voetbal moet voldoen aan bepaalde technische vereisten. Het ene moment ben je als voetballer immers heel intens aan het rennen, om dan plots stil te staan. En dan wil je niet afkoelen. Voetbal speel je ook in de meest uiteenlopende omstandigheden, van heel koud tot heel warm.
  Die context bracht ons ertoe een product te ontwikkelen dat heel vernuftig is, zowel wat het proces als het materiaal betreft. De doeltreffende eigenschappen maken het tot een onmisbaar onderdeel van je outfit.

  Doeltreffend temperatuurregulerend

  Door de combinatie van de gebruikte vezels en de 'seamless' of naadloze technologie reguleert dit kledingstuk de warmte uitstekend zodat je intensieve inspanningen kunt leveren zonder het koud te krijgen.Dit shirt levert het hoogste rendement als je het op de huid draagt, een beetje zoals een tweede huid.Dankzij de slimme weefstructuur worden dichtgeweven en wat meer open weefsels gecombineerd, om zo het ademende vermogen te verhogen en tegelijk de warmteregulerende eigenschappen te verbeteren.

  Technische gebruikstests om jou optimaal te adviseren

  We voeren verschillende gebruikstests uit om de vochtregulering (afvoer van transpiratie) en het thermische vermogen te meten.
  Dankzij de resultaten kunnen we het gebruik van onze producten adviseren op twee niveaus: buitentemperatuur en fysieke intensiteit.
  Tests in een klimaatkamer stellen ons in staat te meten in hoeverre het product de huid droog houdt, de lichaamswarmte vasthoudt en koude rillingen door de koele wind te vermijden.

  Voornamelijk Europese productie

  Alle Keepdry -producten worden hoofdzakelijk gemaakt in Europa. We werken met Italiaanse en Turkse bedrijven, gespecialiseerd in naadloze kleding.

  Waarom is dit product duurzaam ontworpen?

  Voor de zwarte modellen gebruiken we een nieuwe verftechniek.

  Het verven gebeurt via een procedé dat dope dyed heet, waarbij het garen in een spinbad kan worden gekleurd. Dankzij die methode kunnen we de CO2-uitstoot en het waterverbruik van dit product aanzienlijk terugdringen (met ongeveer 35%).
  Door te kiezen voor dit product, verklein je je ecologische voetafdruk.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 63% Polyethyleentereftalaat (PET), 34% Polyamide, 3% Elastaan

  ONDERHOUDSADVIES

  Machinewas - 30° max - normaal

  Niet bleken

  Mag niet in de droogtrommel

  Niet strijken

  Niet droogreinigen

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden