Thermobroek voor skiën voor dames BL 500 zwart

€14,99

8574729

Ontwikkeld voor skiesters die bij koud weer met gemiddelde intensiteit skiën (en middelmatig transpireren) en op zoek zijn naar warme en ademende thermokleding.

De perfecte balans tussen warmte en afvoer van de transpiratie. Extra ademend materiaal in de knieholtes maakt deze thermobroek warm en ademend, perfect warm blijven tijdens het sporten!

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

BEPERKT: licht ademende stof. Luchtige zone in de knieholte.

Warmte

Gemiddeld: stof in geborsteld polyester.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke pasvorm heeft dit thermische ski-ondergoed 500 voor dames?

Dit thermisch ondergoed heeft een klassiek, recht model dat voor elke lichaamsbouw past. Het valt niet té ruim, om de warmte goed vast te houden en doeltreffend te werken.

Wat kan polyester je bieden?

Polyester is de meest gebruikte vezel voor thermokleding. Het is een vrij goedkope vezel met een aantal uitstekende eigenschappen, vooral omdat je van het garen een zeer lichte en duurzame stof kunt maken. Het neemt de transpiratie actief op, maar droogt niet erg snel.

Een milieuscore voor onze artikelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) die met de beste milieuscore het snelst herkent

Dit is een repareerbaar product.

Tijdens de garantieperiode herstellen we je product gratis. Een scheurtje, losgekomen naden ... Voor reparaties kan je terecht in je vaste winkel.
Mochten we het product niet kunnen repareren (productiefout), dan kan je het omruilen of je geld terugkrijgen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 91% Polyethyleentereftalaat (PET), 9% Elastaan Inzetstuk 88% Polyethyleentereftalaat (PET), 12% Elastaan

VOORRAADADVIES

Ga na of het kledingstuk volledig droog is voordat je het opbergt.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de werkelijke gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in diepsneeuw...). Daarbij gaan onze teams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN