Thermobroek unisex Keepdry 500 indigoblauw

€19,99

8641643

Onze productontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen de thermobroek Keepdry voor alle sporters die behoefte hebben aan warme kleding.

Aanbevolen voor temperaturen van 7 tot 20°C. De thermobroek Keepdry voert de transpiratie af en houdt de lichaamswarmte vast tijdens een langdurige inspanning.

Kleur:

Helder indigoblauw / Nacht Blauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Beschermt tegen de kou en verbetert de warmteregulering van je lichaam.

Ademend vermogen

De stof voert de transpiratie af zodat de huid droog blijft en je niet afkoelt.

Ecodesign

Het zwarte model is in de massa geverfd.

Irritatiewerend

Voorkomt wrijving van je short op de huid, een grote bron van irritatie.

Bewegingsvrijheid

Het inzetstuk in het kruis zorgt voor meer bewegingscomfort.

Slijtvastheid

Dikker aan de knieën om de impact bij een tackle te verminderen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe helpt thermokleding om je lichaam op temperatuur te houden?

Deze thermobroek vormt een isolerende laag om je warm te houden.
Ze absorbeert eveneens vocht om je huid droog te houden en de transpiratie naar buiten af te voeren. Ze helpt zo de natuurlijke reactie van je lichaam om de temperatuur tijdens de inspanning op 37°C te houden, zowel bij koud als bij warm weer.
Deze broek is heel snel droog en kan de transpiratie dus lang afvoeren zodat je langer in alle comfort kunt sporten.

Het productontwikkelingsteam legt uit

We hebben zorgvuldig naar jullie wensen geluisterd, en de oplossing gevonden die perfect aansluit op de behoeften van de meer gevorderde voetballer. Zijn speeltempo ligt hoger en de intensiteit van spelen schommelt sterker. Zijn kleding moet bijzonder goed ademend zijn om de lichaamstemperatuur te reguleren bij intensievere spelfases. De legging moet ook goed aansluiten om de transpiratie snel te absorberen en het lichaam warm te houden.

Het nieuwe 2022 Keepdry-assortiment

Jullie kennen deze productreeks en waarderen alle voordelen.
Jullie hebben allemaal een andere sportieve achtergrond en jullie eigen redenen om het thermisch ondergoed Keepdry te gebruiken.
De vernieuwing van 2022 betekent een verandering van design: moderner, geschikter voor alle sporters en algemener. Ook veel dames dragen deze producten.

De vernieuwing betekent ook een vermindering van onze CO₂-uitstoot, iets waar we veel belang aan hechten. Hiervoor veranderden we de verfmethode.

Een veeleisend ontwerp in dienst van alle sporters

Voetballers stellen door de aard van het spel hoge technische eisen aan het gebruik van thermisch ondergoed: ze krijgen immers te maken met periodes van heel intensieve inspanning, maar mogen het ook als ze stilstaan niet koud krijgen. Ze spelen ook in verschillende weersomstandigheden, van bitterkoud tot snikheet.
In die context werkten onze productontwikkelaars aan een heel technisch product, in zowel fabricage als materiaal. Zo doeltreffend dat je deze thermobroek echt niet kunt missen.

Doeltreffend temperatuurregulerend

Door de combinatie van de gebruikte vezels en de 'seamless' of naadloze technologie reguleert dit kledingstuk de warmte uitstekend zodat je intensieve inspanningen kunt leveren zonder het koud te krijgen.Deze broek levert het hoogste rendement als je het op de huid draagt, een beetje zoals een tweede huid.De weving combineert vast tricot met meer open tricot, voor een beter ademend vermogen en om bij te dragen aan de regulatie van je lichaamstemperatuur.

Onze technische praktijktests voor optimaal gebruiksadvies

We voeren praktijktests uit om het vochtregulerende vermogen van het product (transpiratieafvoer) en de warmtebijdrage te meten.
Op grond van de resultaten kunnen we het gebruik van ons assortiment aanbevelen op twee schalen: buitentemperatuur en fysieke intensiteit.

Voornamelijk Europese productie

Alle Keepdry -producten worden hoofdzakelijk gemaakt in Europa. We werken met Italiaanse en Turkse bedrijven, gespecialiseerd in naadloze kleding.

Wat zijn de ecodesign elementen van dit product?

Voor de zwarte modellen gebruikten we een nieuwe verfmethode.
Het verven gebeurt via een procedé dat we dope dyed noemen, waarbij het garen in een spinbad wordt gekleurd. Die verfmethode vermindert aanzienlijk de CO₂-uitstoot.
Door te kiezen voor dit product, verklein je je ecologische voetafdruk.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 65% Polyethyleentereftalaat (PET), 29% Polyamide, 6% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en geventileerde plaats, beschermd tegen vocht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN