Thermobroek heren | Thermokleding heren | Skiën 500 zwart | Wedze

14,99

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Ontwikkeld voor skiërs die bij koud weer met gemiddelde intensiteit skiën (en middelmatig transpireren) en op zoek zijn naar warme en ademende thermokleding.

De perfecte balans tussen warmte en afvoer van transpiratie. De ademende meshinzet in de knieholtes maakt dit thermische ondergoed de ideale kompaan op lange skidagen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Enigszins ademende stof. Luchtige zone in de knieholte.

Warmte

Gemiddeld: stof in geborsteld polyester.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke snit heeft het thermische ondergoed BL SKI 500 voor heren?

Het thermisch ski-ondergoed BL SKI 500 heeft een klassieke, rechte fit en is daarmee geschikt voor elke lichaamsbouw. Niet te ruim om de warmte te behouden en doeltreffend te kunnen werken.

Wat kan polyester je bieden?

Polyester is de meest gebruikte vezel voor thermokleding. Het is een vrij goedkope vezel met een aantal uitstekende eigenschappen, vooral omdat je van het garen een zeer lichte en duurzame stof kunt maken. Het neemt de transpiratie actief op, maar droogt niet erg snel.

Een milieuscore voor onze artikelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) die met de beste milieuscore het snelst herkent.

Repareerbaar product

Tijdens de garantieperiode herstellen we je product gratis. Een scheurtje, losgekomen naden ... Die oplossingen bieden we aan in je gebruikelijke winkel.
Mochten we het product niet kunnen repareren (productiefout), dan kan je het omruilen of je geld terugkrijgen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 91% Polyethyleentereftalaat (PET), 9% Elastaan Inzetstuk 88% Polyethyleentereftalaat (PET), 12% Elastaan

VOORRAADADVIES

Ga na of het kledingstuk volledig droog is voordat je het opbergt.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de werkelijke gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in diepsneeuw...). Daarbij gaan onze teams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN