Tennisschoenen voor kinderen Jet Mach blauw

69,99
Maat: Maattabel

Dit model werd ontwikkeld voor intensief tennis op iedere ondergrond. Waardige tegenhanger van het volwassenenmodel. Ideaal voor wedstrijden.

De Jet Mach 3 biedt toekomstige kampioenen meer precisie en wendbaarheid. Dankzij de nieuwe zool en het verstevigde bovenwerk vormen deze lichte schoenen een echte troef voor jonge wedstrijdspelers.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

KPRS-X-concept om de schokken perfect op te vangen bij elke afzet.

Gewicht

Bovenwerk in vederlicht mesh en natuurlijke afrol voor een betere afzet.

Slijtvastheid

Duurzame MICHELIN-technologie om slijtage en schuren tegen te gaan.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Demping met "KPRS-X"-concept

Het KPRSX-syteem past zich aan om je in alle spelfasen een optimale demping te bieden. De volledige hiel wordt voortaan beschermd door een laag EVA-schuim, waardoor de schokken worden geabsorbeerd ongeacht de impact. Dankzij de rocker aan de hiel rol je je voet beter af in de overgangsfase tussen het afremmen en de afzet. Het resultaat: een ongeëvenaarde demping.

RUBBER MET MICHELIN-TECHNOLOGIE

De zool is bestand tegen de veeleisende spelomstandigheden: hij is verstevigd aan de zones die het meest onderhevig zijn aan het schuren en lichter aan de minder blootgestelde zones. De zool van de JET MACH 3 voor kinderen beschikt daarnaast over de Michelin-technologie, waardoor hij langer meegaat en slijtvaster en schuurbestendiger is.
Het Michelin-rubber is een samenstelling die al meer dan 15 jaar haar kwaliteit bewijst. Deze biedt een zeer goed compromis tussen grip en duurzaamheid om een antwoord te bieden op de extreme belastingen tijdens je verplaatsingen bij tennis.

LICHT ZONDER COMPROMISSEN

Om sneller op de bal te spelen en de geschikte steun te bieden voor toekomstige kampioenen, is het bovenwerk voorzien van uiterst licht mesh en biedt het een natuurlijke voetafrol voor een nog betere afzet.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Geregeld goed laten luchten en opbergen op een droge plaats.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN