Tennisschoenen voor dames TS500 gravel/kunstgras wit

44,99
Kleur: Sneeuwwit
Maat: Maattabel

Aantal:

Ons team van bevlogen tennissers ontwikkelde deze tennisschoenen voor gevorderde speelsters die op gravel spelen.

Een veelzijdige schoen die comfort, ondersteuning en een goede slipvastheid op gravel biedt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Fit

Je voet zit stevig vast, dankzij het bovenwerk in 100% PU

Pascomfort

De schuimvulling binnenin voelt heerlijk zacht aan de voeten

Slijtvastheid

Slijtvaste rubberzool die omhoog gaat aan de neus

Demping

Tussenzool in EVA-schuim

Non-marking zool

Zool die geen strepen maakt op zaalvloeren

Lichtgewicht

Dankzij het lichte gewicht van 280 g in maat 39

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom tennisschoenen dragen om te spelen?

Om meerdere redenen!
Op een tennisveld beweeg je anders dan bij andere sporten, zoals hardlopen of fitness. Je beweegt naar voren en naar achteren, naar links en naar rechts, snel of minder snel. Een tennisschoen biedt je de nodige steun om veilig te spelen en beperkt het risico op blessures.
Je behoefte aan demping is ook specifiek, de impact aan je voet moet optimaal worden opgevangen.

Forefoot Support-concept

Bij zijdelingse verplaatsingen wordt je voet helemaal een met de schoen dankzij deze exclusieve versteviging aan de neus, op de buitenkant van de schoen.
Dit exclusieve systeem voor ondersteuning werd ontwikkeld door ons team voor tennis.

Binnenvolume

Geniet van deze comfortabele schoenen met aangepaste pasvorm voor tennis. De pasvorm werd goedgekeurd door onze R&D-teams, die duizenden voeten van tennissers hebben gescand en de bewegingen van de voet in de schoen tijdens het tennissen hebben geanalyseerd.

BESTAND TEGEN SLIJTAGE

Bij het bewegen en afzetten op het veld schuren je schoenen over de ondergrond, waardoor de zool sneller slijt. De ondergrond waarop tennissers spelen bevordert vaak slijtage. Onze schoenen worden in het lab getest met behulp van een exclusieve machine. Die is speciaal ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, onder de tenen en aan de binnenkant.

EEN GETESTE DEMPING

De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.

EEN GETEST COMFORT

Deze schoenen worden blind getest door een representatief panel van tennisspeelsters. Zij evalueren op een schaal van 0 tot 20 het instap- en draagcomfort, zeg maar het gemak en de veerkracht van de schoen bij de eerste pasbeurt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 60% Polyurethaan, 40% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 50% EVA, 50% Isopreenrubber Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Geregeld goed laten luchten en opbergen op een droge plaats.

TESTS

Tijdens de laboratoriumtests controleren we de volgende aspecten: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
En daarnaast zijn deze schoenen ook getest en goedgekeurd door de speelsters waarvoor ze bedoeld zijn, in onze partnerclubs.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN