WILSON

Tennisracket voor volwassenen Ultra Team V4.0 blauw

€119,99
Ref. : 8812937

Voor gevorderde spelers en speelsters die op zoek zijn naar een veelzijdig racket met veel power

Het tennisracket Wilson Ultra Team V4.0 koppelt power aan wendbaarheid. Alle goede eigenschappen van de reeks Ultra van Wilson en bovendien lichter.

Maattabel
  • GRIP 1 undefined
  • GRIP 2 undefined
  • GRIP 3 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Omgaan met

Zeer wendbaar dankzij de neutrale balans en het gewicht van 280 g

Kracht

Het snaarpatroon biedt je de nodige power

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

280 gram
Gewicht: wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

33 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe vinniger je racket, maar hoe minder power en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: de oppervlakte van het racketblad in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe toleranter. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het blad, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,6 cm

Lengte: Dit is de lengte van onderaan de greep tot de top van het frame, uitgedrukt in centimeter. Hoe langer het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Doorsnede

Doorsnede (in mm) : 23/26/23

FORTYFIVE

De gepatenteerde FortyFive-technologie, gebaseerd op een update van de carbon mapping-procedure, zorgt voor een ongekende combinatie van flexibiliteit en stabiliteit.

Snaren

Nieuwe besnaring: de snaar Wilson Sensation 15L in dikte 1,25 voor meer comfort.

Swingweight onbespannen

277 kg.cm²

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd grote temperatuurschommelingen.

Reviews

Bekijk ook