Tennisracket voor volwassenen Ultra 100 V3.0 zwart blauw ONBESPANNEN

174,99
Maat: Maattabel

Dit racket werd ontwikkeld voor ervaren spelers en speelsters op zoek naar een krachtig en stabiel racket. Onbespannen verkocht.

De nieuwe Wilson Ultra V3.0 combineert power en stabiliteit. Het racket is voorzien van nieuwe technologieën om torsie op het moment van impact van de bal te verminderen.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Power

De concepten PWS, POWERPROFILE en Sweet Spot Channel zorgen voor power

Stabiliteit

Dankzij de "INVERTED POWER RIB"-technologie is het racket heel stabiel bij impact.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht (onbespannen racket)

300 gram
Gewicht: in feite de massa, wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (kracht of 'power'). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder vinnig en wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het slagblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe toleranter. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagblad, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Stijfheid

73 Ra
Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen wanneer je een bal opvangt. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen racket)

SW = 285
Inertie (swingweight in het Engels): bepaalt in de eerste plaats de wendbaarheid van het racket en zijn vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power). Hoe hoger de swingweight, hoe meer power het racket biedt maar hoe moeilijker het te hanteren is. Heeft een racket daarentegen een lage swingweight, dan is het wendbaarder maar wel minder krachtig. De swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: Dit is de lengte van onderaan de greep tot de top van het frame, uitgedrukt in centimeter. Hoe langer het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Doorsnede

Doorsnede (in mm) : 23/26/23

POWERPROFILE

De belangrijkste technologie in de nieuwe Ultra-reeks is het PowerProfile dat drie verbeteringen omvat die het racket stabieler maken en ervoor zorgen dat je de power die wordt gegenereerd door de snaren nog beter kan benutten.

INTEGRATED PWS

De geïntegreerde PWS neemt het volume van de huidige PWS (Perimeter Weighting System) en verdeelt het over een grotere zone van de snaren voor maximale power met behoud van stabiliteit.

SWEET SPOT CHANNEL

De Sweet Spot Channel bestaat uit een holle ruimte in het frame waardoor de dwarssnaren 3,5 mm langer konden worden, voor meer power en reactievermogen.

INVERTED POWER RIB

De vormgeving van de Inverted Power Rib in het hart van het racket verhoogt de stabiliteit bij torsie, voor nog meer power en minder vervorming van het frame.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd sterke temperatuurschommelingen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN