Laatste Kans
Tennisracket voor volwassenen Ezone Game blauw
Tennisracket voor volwassenen Ezone Game blauw

Tennisracket voor volwassenen Ezone Game blauw

149,99 −20%
119,99
Maat: Maattabel

Voor gevorderde spelers op zoek naar kracht en comfort.

De ISOMETRICTM-technologie blijft spelers wereldwijd helpen om op wereldniveau te raken. Het ISOMETRICTM-ontwerp, meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld, vergroot de sweet spot met 7%

PRODUCTVOORDELEN

Power

Het grotere slagblad zorgt voor krachtige slagen;

Stabiliteit

Isometrisch systeem voor meer stabiliteit bij impact

Trilreductie

Het Vibration Dampening Mesh filtert ongewenste trillingen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Isometric

Grotere sweet spot (de optimale slagzone

De ISOMETRICTM-technologie blijft spelers wereldwijd helpen om op wereldniveau te raken. Het ISOMETRICTM-ontwerp, meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld, vergroot de sweet spot met 7%*. In vergelijking met een conventioneel rond kader beschikt een vierkant ISOMETRICTM-racket over een grotere sweet spot en de optimale kruising tussen verticale en dwarse snaren.

Liner Tech

Voor meer kracht en comfort

De rechte mazen verlengen de snaren, wat de kracht en het comfort optimaliseert bij slagen naast het middelpunt.

VDM Vibration Dampening Mesh

VDM is een geperforeerd materiaal dat rond het grafiet in de handgreep gewikkeld wordt om ongewenste trillingen te dempen en de slagprecisie te verhogen.

Dempende ringen

Om de spieren minder te vermoeien en een zacht gevoel te bieden bij impact, zijn er aan de zijkant en onderaan het kader dempende ringen ingebouwd. Ze vangen schokken op en beschermen zo de pols, de voorarm, en de elleboog.

Grotere sweet spot

Het kader met vierkant slagblad is groter op 3u en 9u, wat de grootste sweet spot in de geschiedenis van EZONE oplevert.

Gewicht (onbespannen racket)

270 gram
Gewicht: in feite wordt de massa gemeten in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (kracht of 'power'). Hoe zwaarder het racket, hoe beter je slagenergie naar de bal gaat, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

33 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

633 cm²

Bladgrootte: de oppervlakte van het racketblad in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het blad, hoe meer controle je ervaart, maar hoe minder power en tolerantie.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Garantie

1 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN