Tennisracket voor volwassenen Blade 101L V8.0 groen / zwart

134,99
Maat: Maattabel

Dit racket is ontworpen voor gevorderde spelers en speelsters die op zoek zijn naar een veelzijdig racket.

De Wilson Blade 101L V8.0 is een lichte versie met een groter blad. Het racket biedt je alle vermaarde controle van de Blade-reeks en biedt zo meer power en tolerantie.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Power

Het grote blad en het snaarpatroon van 16x20 zorgen voor power.

Tolerantie

Groot blad van 652 cm² voor veel tolerantie.

Wendbaarheid

Een licht en wendbaar racket.

Precisie

De vermaarde controle van de Blade-reeks.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht (onbespannen racket)

274 gram

Gewicht: in feite de massa, wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

33 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe vinniger je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

652 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het racketblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder bij mis hits. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe beperkter de bladgrootte, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Snaarpatroon

16 x 20

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: Dit is de lengte van onderaan de greep tot de top van het frame, uitgedrukt in centimeter. Hoe langer het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN