Tennisracket volwassenen Babolat Pure Strike 16/19 onbespannen

189,99
Maat: Maattabel

Voor ervaren tennissers die op zoek zijn naar controle en stabiliteit! Racket verkocht zonder bespanning.

Sharp control! De Babolat Pure Strike 16/19 kan bogen op de CONTROL FRAME TECHNOLOGIE voor een uitstekende controle en stabiliteit.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Precisie

Het kleine blad en de Control Frame technologie garanderen maximale controle.

Stabiliteit

De hoge swingweight van dit racket zorgt voor veel stabiliteit bij de impact.

Trilreductie

Het concept C² PURE FEEL vermindert trillingen bij de impact.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht (onbespannen racket)

305 gram
Gewicht: wordt aangegeven in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het de energie van je slag naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter het racket, hoe wendbaarder het ook is, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: het balanspunt van het racket wordt gemeten in centimeter vanaf de onderkant (steel). Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Omgekeerd zal bij een lage waarde (koplicht of 'head light') het racket wendbaarder zijn maar minder power en impactstabiliteit bieden.

Bladgrootte

632 cm²

Bladgrootte: de oppervlakte in cm² van het racketblad. Die heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder bij slecht geraakte ballen maar hoe minder controle het biedt. Omgekeerd geldt dat hoe kleiner het blad, hoe meer controle je hebt maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Stijfheid

66 Ra

Ra: de stijfheid van het racket, dat wil zeggen zijn vermogen om te vervormen bij impact van de bal. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde dus), hoe minder het vervormt bij impact. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt alle energie optimaal overgebracht op de bal, via de bespanning. Meestal wordt dus gezegd dat hoe stijver een racket is, hoe meer power het biedt.

Swingweight (onbespannen racket)

SW = 297

Swingweight: geeft in de eerste plaats de wendbaarheid van het racket aan, en het vermogen van het racket om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe hoger de swingweight, hoe meer power maar ook hoe minder wendbaarheid. Omgekeerd zorgt een lage swingweight voor meer wendbaarheid maar minder power. De swingweight wordt in hoofdzaak bepaald door het gewicht, de balans en de lengte van het racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: het aantal lengtesnaren (verticale snaren) x het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dat snaarpatroon is, hoe meer controle maar hoe minder power of spin het racket biedt. Omgekeerd biedt een racket met een meer open snaarpatroon meer power en spin maar minder controle.

Lengte

68,5 cm
Lengte: de lengte van een racket wordt gemeten vanaf de onderkant van de steel (greep) tot de bovenkant van het blad en wordt uitgedrukt in centimeter. Een groot racket biedt meer power maar is minder wendbaar. Omgekeerd is een korter racket wendbaarder maar biedt het minder power.

Sectie

Sectie (in mm): 21/23/21

CONTROL FRAME TECHNOLOGY

Deze technologie, die werd ontwikkeld voor een maximale controle, combineert de stabiliteit van een frame met vierkante sectie met de dynamiek van een standaard ellipsvormige bouw.

C² PURE FEEL

De allernieuwste generatie van de Pure Feel-technologie, ontwikkeld in samenwerking met SMAC: een systeem dat trillingen dempt voor een intact gevoel bij elke slag.

Technologie FSI Power

De FSI Power technologie biedt meer power bij elke slag dankzij een geoptimaliseerde sweetspot en snaren die meer uit elkaar staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd sterke temperatuurschommelingen.

Goedgekeurd door

Dominic Thiem, Anett Kontaveit, Cameron Norrie

AFBEELDINGEN

Tennisracket volwassenen Babolat Pure Strike 16/19 onbespannen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN