Tennisracket TR 530 zwart/geel

november 2016 : €39,99
€2999
DSM : 116065

Ontworpen voor: regelmatige clubspelers of gevorderde tennissers op zoek naar een krachtig tennisracket.

Dit zeer veelzijdige tennisracket is krachtig, wendbaar en comfortabel. Het is ontworpen in samenwerking met onze gediplomeerde trainers.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Vermogen

Met een slagvlak van 660 cm² voor krachtige slagen.

Wendbaarheid

Het lichte gewicht maakt dit tennisracket uiterst wendbaar.

Vermindering van trillingen

De samenstelling van 100% grafiet en glasvezel zorgt voor veel spelcomfort.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht

Met een gewicht van 280 gram, zodat je de kop gemakkelijk kunt verplaatsen. Een handige leidraad: - Lichter dan 260 gram: lichte rackets, voor comfort en wendbaarheid. - Van 260 tot 295 gram: klassieke en veelzijdige rackets (intermediate). - Van 300 tot 315 gram: rackets voor spelers die voldoende technisch onderlegd zijn en een racket willen dat kracht en precisie garandeert. - 315 gram: rackets voor competitiespelers op hoog niveau.

RA

Stijfheidsindex van 72: een verbeterde precisie van het tennisracket. Hoe stijver het frame, hoe korter de contacttijd. Je verliest wel wat controle, maar je slaat veel krachtiger. - Stijf frame: > 64 – 66 Ra - Soepel frame: < 64 – 66 Ra.

Slagvlak

Het slagvlak van 660 cm² levert een comfortabele en grote oppervlakte om de bal te slaan. Zo worden centreerfoutjes minder snel afgestraft, weliswaar wat ten koste van de precisie. Dat maakt je tennisracket veel toleranter. Voor meer informatie over de slagvlakgroottes: - Midsize – klein slagvlak: < 625 cm² - Mid plus – standaard slagvlak: 626 - 677 cm² - Oversize – groot slagvlak: 678 – 742 cm² - Super oversize – heel groot slagvlak: > 742 cm²

Balans

Balans van 32,5 cm voor een zeer wendbaar en veelzijdig tennisracket. Je beweegt het racket veel gemakkelijker, zo kan je je ballen veel gerichter slaan.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Te grote temperatuurschommelingen vermijden.

TESTS

Dit racket werd meer dan 100 uur getest in onze TechCenters en door onze technische partners en gediplomeerde clubtrainers. De TR530 werd vergelijkend getoetst aan de beste producten die er op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt. Uit die tests is duidelijk de kracht, het comfort en de wendbaarheid van dit racket gebleken.

ACTIE FOTO

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Artengo

Sportsokken volwassenen RS 100 halfhoog, 3 paar wit

Artengo

Tennisbal groene stip TB720

Artengo

Tennisballen TB530 training

Wilson

Tennisballen US Open geel 4 stuks

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard