Tennisbesnaring X One Biphase 1,24 mm multifilament naturel

21,99
Kleur: BEIGE
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Deze besnaring is ontwikkeld voor gevorderde en expert spelers die hun snaren zelden breken en op zoek zijn naar comfort en gevoel.

De Tecnifibre X One Biphase 1,24 mm staat garant voor power, spin en gevoel.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Power

50% elastylvezel, 50% H²C-vezel voor meer kracht en spanningsbehoud.

Effect

Veel spinvermogen, dankzij de diameter van 1,24 en de goede rek.

Levensduur

Minder sterk, maar perfect voor wie weinig snaren breekt.

Spanningsbehoud snaren

Uitstekend spanningsbehoud tot 6 maanden na gebruik.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Samenstelling

Gemaakt van 50% H²C-vezel, zeer hittebestendig voor een optimaal spanningsbehoud.

Welke spanning?

Een matige snarenspanning (18 tot 23 kg) geeft meer comfort, spin en kracht. Je levert dan wel in op controle en precisie.
Een hoge spanning (> 23 kg) biedt meer precisie en controle. Opgelet echter voor tendinitis. Bovendien heb je minder spin en minder kracht.

Monofilament?

Monofilament?Voor monofilamentsnaren raadt Decathlon een spanning tussen 19 en 22 kg aan. Monofilamentsnaren zijn absoluut af te raden voor kinderen onder de 15 jaar om blessures te voorkomen. Dit type besnaring is vooral bestemd voor snarenslijtende tennissers (die hun snaren na minder dan 10 uur breken), omdat de snaren heel snel hun spanning verliezen.

Multifilament?

Voor multifilament snaren is een spanning van 25 kg echt wel het maximum! Dit soort besnaringen is bedoeld voor mensen die snel last hebben van peesontstekingen, voor jongeren en voor mensen die hun snaren niet snel verslijten. Multifilament snaren behouden hun spanning heel goed.

Wanneer moet ik mijn besnaring vervangen?

De prestaties van je racket hangen voor 50% af van het frame en voor 50% van de besnaring! Houd je snaren dus in topvorm.
Voor wie veel snaren breekt: vervangen bij breuk.
Voor tennissers die hun besnaring nooit of zelden breken, raadt Decathlon aan om ze te vervangen afhankelijk van hoe vaak ze spelen. Voorbeeld: Speel je 1 keer per week, dan vervang je je besnaring 1 keer per jaar. Speel je 3 keer per week, dan vervang je je besnaring 3 keer per jaar.

Tip van Decathlon

Een soepele besnaring te hard onder spanning zetten tast het rendement aan. Met wat minder gespannen snaren speel je zelf ook meer ontspannen en zonder te forceren. Het komt je kracht ten goede. Je snaren slijten hoe dan ook, zelfs al breken ze niet. Ze verliezen hun rek en oorspronkelijke eigenschappen. De snaardikte (diameter) is ook bepalend voor je gevoel. Hoe dunner, hoe meer power en effect. Hoe dikker de snaren, hoe steviger en belastender ze zijn!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen. Laat je racket niet in de kofferbak van de auto liggen: de temperatuur kan er sterk oplopen of dalen!

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN