Teeremmer van 5 kg voor everzwijnen

€2299
DSM : X3917652

Ontworpen voor: het aantrekken van everzwijnen. Everzwijnen ontdoen zich van parasieten door zich tegen de teer aan te schuren.

Teeremmer om everzwijnen en/of hertachtigen aan te trekken.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Smaak

Trekt everzwijnen en hertachtigen aan dankzij de natuurlijke geur.

Inhoud

Hersluitbare bus van 5 kg.

Samenstelling

Gemaakt door distillatie van dennenhout.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Tips voor het aanbrengen

Vraag eerst toestemming aan de eigenaar van de boom voordat je de dennenteer aanbrengt. Kies een boom die niet waardevol is met een diameter van minstens 20 cm, knip of zaag de lage takken af tot op ongeveer een meter van de grond. Maak enkele horizontale sneden van 1 tot 2 cm om de schors te impregneren. Smeer de teer uit met een borstel, begin bovenaan en laat het product langs de stam lopen.

Gebruik in de zomer en winter

De dennenteer heeft een consistentie die gemakkelijk uit te smeren is bij zomerse temperaturen. In de winter kan de teer hard worden, daarom is het aangeraden om het product de dag voor gebruik in een omgevingstemperatuur van 20°C te plaatsen, of om het een uur voor gebruik in een teiltje met warm water te zetten.

Aanbevelingen

- Niet blootstellen aan een warmtebron. - Buiten het bereik van kinderen bewaren. - Niet bij voedsel of drank bewaren. - Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. - De verpakking goed sluiten en rechtop bewaren in een droge, vorstvrije ruimte met verluchting. - De verpakking goed sluiten na gebruik. - Contact met de huid en ogen vermijden. - Draag handschoenen tijdens gebruik van het product. - De verpakking niet opnieuw gebruiken. - Goed leegmaken bij het laatste gebruik.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaren op een plaats met verluchting en beschermen tegen overmatige hitte.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard