Teenstukken Van Rysel

14,99
Kleur: ZWART / GRIJS
Maat: Maattabel

Deze winddichte teenstukken beschermen tegen de kou en zijn ideaal voor het tussenseizoen. De waterafstotende coating biedt bescherming tegen lichte regen.

Deze teenstukken zijn eenvoudig aan en uit te trekken. Als het warmer wordt, stop je ze zo in je zak. Ze houden je warm tijdens het fietsen en bieden veel bewegingsvrijheid. Alleen voor wielrennen

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Neopreen van 2 mm.

Waterafstotend

Glad neopreen, voor een goed waterafstotend vermogen.

Winddicht

Het gebruikte materiaal is van nature winddicht.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk te positioneren en weer uit te trekken.

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERSCHOENEN OF TEENSTUKKEN?

De twee vullen elkaar aan.
Teenstukken bieden meer vrijheid en zijn makkelijker aan en uit te trekken, maar volstaan niet meer als de temperatuur onder 8/9°C zakt.
Door hun gebruiksgemak en compacte formaat zijn ze een onmisbaar onderdeel van een fietsuitrusting.

HOE JE TEENSTUKKEN UITTREKKEN?

Het gemakkelijkste is om je vingers over de wreef van je schoen te schuiven om het teenstuk los te maken van je schoen. Je laat je vingers onder de schoen schuiven om het teenstuk over het schoenplaatje te trekken...en klaar!

TECHNISCHE KENMERKEN

Hoofdmateriaal: rubber
Voering: polyamide
Buitenlaag: PU - Polyuréthane

Wat wij neopreen noemen is eigenlijk een schuim tussen twee lagen (binnen en buiten). De buitenlaag verzekert de winddichte en waterafstotende eigenschappen. De dikte van het schuim bepaalt het warmtegevoel (van 2 tot 5 mm).

TIPS OM GEEN KOUDE VOETEN TE KRIJGEN

Bij het voorkomen van koude voeten gaat het voornamelijk om de bloedsomloop!
Een belangrijke fout is het te strak aantrekken van de schoenen, waardoor het bloed niet goed kan circuleren. Hierdoor worden je voeten niet goed doorbloed en krijg je sneller koude voeten. Te dikke wintersokken kunnen de voet ook te veel samendrukken in de schoen.

Koude voeten worden vaak veroorzaakt door wind vanwege je snelheid. Bedek je tenen dus met winddichte teenstukken of winddichte overschoenen!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof : middelste laag 100% Rubber - Chloropreen (CR) Hoofdstof : buitenste laag 100% Polyurethaan Hoofdstof : binnenste laag 100% Polyamide

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN