T-shirt voor fitness heren naadloze collectie ronde hals gemêleerd grijs

17,99
Kleur: Zilvergrijs / Licht zinkgrijs
Maat: Maattabel

Dit naadloze T-shirt wordt je bondgenoot voor al je fitness-sessies. Door zijn design en comfort draag je het met plezier, in de sportschool of elke dag!

Een zacht en comfortabel T-shirt dat je zowel in de sportshool als gewoon thuis kan dragen. Door het naadloze design, de ronde hals en de originele look trek je het steeds weer met plezier aan!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Blijf droog! De stof droogt snel en voert de transpiratie goed af.

TECHNISCHE INFORMATIE

Made for fitness

Fitness kent geen regels, iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die jou op de beste manier ondersteunen: bewegingsvrijheid, technische eigenschappen, comfort, stijl... Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Een heel team, van de productmanager tot de ingenieurs en stylisten, komt in beweging om jou het beste van het beste op het gebied van fitnesskleding te kunnen bieden.

Worden de fitnessproducten voor verkoop getest?

Uiteraard! Al onze stoffen worden onderworpen aan strenge testprocedures. Doel? Comfortabele, veilige en duurzame kleding garanderen. Het product begint aan zijn lange weg door laboratoria. Het wordt getest op wasbestendigheid, kleurvastheid ... Maar daar stopt het niet bij! Vervolgens wordt het in echte omstandigheden getest, door sporters zoals jij. Als aan het einde alle indicatoren op groen staan, mag het de rekken in!

En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?

Dat vinden we heel jammer! Ben je niet helemaal tevreden over je artikel? Geen probleem! Bezorg het ons terug! We ruilen het om of we betalen je terug.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 64% Polyamide, 36% Polyester

TESTS

Dit fitness T-shirt doorliep heel wat tests voor het hier belandde! Wastests, droogtests… Onze productontwikkelaars werken samen met een extern laboratorium om na te gaan of het aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Zo letten we erop dat het T-shirt in model blijft en kleurvast is zodat je er heel lang plezier van hebt!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

T-shirt voor fitness heren naadloze collectie ronde hals gemêleerd grijs
T-shirt voor fitness heren naadloze collectie ronde hals gemêleerd grijs

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN