Wandel T-shirt voor heren NH500

Vanaf
6,99
Kleur: BORDEAUX / OKER
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze teams ontwikkelden het T-shirt NH500 op een milieubewuste manier. Perfect voor wie regelmatig wandelt door velden, in het bos of langs de kust.

Onze motivatie? Je een comfortabel en milieuvriendelijk T-shirt aanbieden, perfect voor wandelingen met weinig hoogteverschil. Met het juiste model voor wandelen en gewoon voor elke dag!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zachtheid

Het katoen voelt zacht aan op de huid

Anatomisch ontwerp

Verkrijgbaar van maat S tot 4XL

Bewegingsvrijheid

Comfortabele snit | Rekbaar tricot

Lichtgewicht

Gewicht van het T-shirt in maat L: 160 g

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom kozen we voor biokatoen?

We gebruiken inmiddels al sinds 2006 katoen uit de biologische teelt, een kleine markt die momenteel nog altijd slechts 0,4% van de wereldwijde katoenproductie vertegenwoordigt. Het gaat om katoen dat zonder chemische meststoffen of pesticiden is geteeld. Zo wordt de biodiversiteit en de vruchtbaarheid van de bodems beschermd en is het risico op verontreiniging van het grondwater veel kleiner.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen.

Ontdek de taal van het Quechua-volk

Op een aantal van onze T-shirts vind je woorden uit de taal van de Quechua, een Peruviaans volk uit het Andesgebergte. Ontdek hier wat ze betekenen:
- Achiy: plezier maken
- Ananaw: mooi
- Inti: zon
- Puriy: ga, wandel, reis
- Ryi: gaan, wandelen, reizen
- Sallqa pacha: natuur
- Samay: ademen, uitblazen, pauze nemen

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 74% Katoen, 26% Polyethyleentereftalaat (PET) Ribstof 95% Katoen, 5% Elastaan

VOORRAADADVIES

Bewaar dit T-shirt opgevouwen op een droge plek.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
Die producten worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. We trekken bijvoorbeeld naar de bossen van Fontainebleau, naar Bretagne of Corsica. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input is voor ons immers van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen tijdens wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN