T-shirt fitness cardio heren geel met opdruk ENERGY

€7,99 -36%
€509
DSM : 140925

Ontworpen voor: wie laag tot matig intensief aan fitness (cardiotraining) doet.

De stof van dit T-shirt is bijzonder zacht en voelt haast aan als katoen! Recht model, staat iedereen goed! De speciale zones met verluchting geven je een comfortabeler gevoel.


Kleur : Vermiljoen rood

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Je blijft droog want de stof voert de transpiratie doeltreffend af.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van onze kleding voor cardiotraining

De volledige kledinglijn voor cardiotraining is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je cardiotrainingen een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Onze artikeltests

Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In ons lab voor onderzoek en ontwikkeling testen onze wetenschappers alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie zodat je zoveel mogelijk comfort geniet tijdens je sessies.

Wist je dit?

Wil je gewicht verliezen, doe dan eerder een gematigd intense activiteit (ongeveer 70% van je maximale hartslag) gedurende iets langere tijd (>50 min), en geen korte, zeer intense activiteit. Zo verbrand je de vetten, en niet zozeer de suikers, in je lichaam. Bovendien zal de training gemakkelijker gaan, heb je meer plezier en krijg je meer zin om het daarna opnieuw te doen!

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
156 Reviews
156 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
96
4
50
3
5
2
2
1
3
Fijn shirt voor een leuke prijs
5/5
Zit lekker, en is heerlijk soepel
Meer
Fijn shirt
4/5
Neemt vocht goed op, droogt snel, zit soepel
Nog geen punten kunnen vinden
Het is een shirt dat fijn zit, snel opdroogt en goed het vocht absorbeert. Voor dit bedrag zeker geen slechte koop
Meer
Domyos t-shirt
5/5
Really good tshirt for the gym, the fabric doesn't soak and get heavy instead it drys quickly wicking the sweat away from your skin, great price and colour too.
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos T-shirt fitness cardio heren geel met opdruk ENERGY