T-shirt fitness cardio ENERGY

€7,99 -36%
€509
*Vanaf 24/06/2017 en zolang de uitverkoop duurt
DSM : 142020

Ontworpen voor: wie laag tot matig intensief aan fitness (cardiotraining) doet.

De stof van dit T-shirt is bijzonder zacht en voelt haast aan als katoen! Door de rechte fit staat iedereen mooi met dit shirt! De speciale zones met verluchting geven je een comfortabeler gevoel.


Kleur : GRIJSBLAUW

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Je blijft droog want de stof voert de transpiratie doeltreffend af.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van onze kleding voor cardiotraining

De volledige kledinglijn is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je cardiotrainingen een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Onze artikeltests

Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In ons lab voor onderzoek en ontwikkeling testen onze wetenschappers alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie zodat je zoveel mogelijk comfort geniet tijdens je sessies.

Wist je dit?

Wil je gewicht verliezen, doe dan eerder een gematigd intense activiteit (ongeveer 70% van je maximale hartslag) gedurende iets langere tijd (>50 min), en geen korte, zeer intense activiteit. Zo verbrand je de vetten, en niet zozeer de suikers, in je lichaam. Bovendien zal de training gemakkelijker gaan, heb je meer plezier en krijg je meer zin om het daarna opnieuw te doen!

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.4 /5
9 Reviews
9 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
3
3
1
2
0
1
0
I liked the T shirt
4/5
I liked the T Shirt
It fits exactly
Feel very comfortable.
Meer
Tevreden
5/5
Goed materiaal
Zit heel lekker
Meer
Goede prijs kwaliteit
4/5
Pasvorm Redelijk groot
Heel tevreden over dit t-shirt
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard