Supercompacte rugzak van 20 liter

€999
DSM : 123343

Ontworpen voor: trekkers die een dagrugzak willen voor een korte tocht vanuit hun basiskamp of gîte.

Een ultracompacte en waterdichte extra rugzak die op te vouwen is tot een klein balletje dat in de zak van een andere rugzak past.


Kleur : Navyblauw

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

20 l en 97 g.

Verdeling van opbergvakken

1 zak.

Compactheid

Heel klein op te vouwen tot een balletje.

TECHNISCHE INFORMATIE

Technische tests voor rugzakken

In het lab testen we alle onderdelen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, uv- en wasbestendigheid van de kleuren, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen bij snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Hoe wordt inhoud van onze tassen en rugzakken bepaald?

De inhoud van elke tas en rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we de balletjes in een grote maatbak, zo kennen we de inhoud in liter.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaar je rugzak op een droge plaats.
Previous
Next

REVIEWS

4.2 /5
111 Reviews
111 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
54
4
40
3
9
2
5
1
3
vakantie rugzakje
4/5
Prettig lichtgewicht rugzakje. Makkelijk mee te nemen en ideaal voor een vakantie waarin je tijdens een (vakantie)wandeling wat spulletjes mee wilt nemen. Ook tijdens een regenbui blijven je spullen droog.
Meer
Prima ding
4/5
Hij is nu een keer mee geweest op vakantie en bijna iedere dag vol als dagrugzak meegeweest. Hij is goed waterdicht en mooi klein opvouwbaar. Er kan alleen niet meer dan 5 kilo in, dan beginnen de schouderbanden het te begeven op de stiksels. Maar goed, daar is deze rugzak eigenlijk ook niet voor bedoeld natuurlijk.
Meer
niet echt handig
3/5
Lichtgewicht en gemakkelijk opvouwbaar
onhandige sluiting, de riemen snijden
Je kan dit zeker niet als volwaardig rugzakje beschouwen. De riemen zijn te fijn en snijden in je vel, de sluiting is niet echt handig en blijft niet toe. Het diende enkel om picknick en zwemgerief in mee te nemen op kleine wandelingen, maar zelfs daar voor is het niet echt handig.
Meer
antwoord van het merk
Beste Netty,

bedankt om deze review te schrijven oven het waterdicht rugzakje van Quechua,
Zoals jezelf reeds aanhaalt in je mail is deze niet ontworpen als volwaardig rugzakje.
Deze rugzak is eerder ontworpen als noodoplossing om steeds bij je te dragen. Ik heb wel gezien dat dit niet zo beschreven staat op onze site, ik doe het nodige om dit aan te passen teneinde andere klanten juist te informeren.
Moest u echt niet tevreden zijn, aarzel dan niet om deze om te ruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.

Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Quechua

Supercompact heuptasje

(172)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Supercompacte rugzak van 20 liter