Stalen drinkfles rvs Mia 650 ml zwart

29,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Mia is de nieuwe lifestyle drinkfles van Elite. Ze is helemaal gemaakt uit roestvrij staal en zo geschikt voor zowel sportief als alledaags gebruik.

De plasticvrije drinkfles Mia is bijzonder duurzaam omdat je ze levenslang kunt hergebruiken. En ook de urban stijl valt op, wat ze perfect maakt voor zowel fietsritten als voor dagelijks gebruik.

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

650 ml

Beperkt smaak en geur

Geur- en smaakneutraal dankzij het roestvrij staal.

Stevigheid

Heel stevige en duurzame bidon.

Compatibiliteit

Past in alle drinkbushouders op de markt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe je bidon onderhouden?

Maak de bidon goed schoon na elk gebruik. Gebruik je een isotone dorstlesser, spoel dan alle onderdelen (beker, dop, drinktuitje) goed, om er zeker van te zijn dat er geen restjes achterblijven. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en een lange borstel om de bodem van de bidon grondig schoon te maken.
Laat vervolgens goed drogen en bewaar zonder de dop erop zodat de bidon goed kan verluchten. Zo vermijd je schimmelvorming.
Niet in de vaatwasmachine stoppen.

In roestvrij staal, van dop tot bodem.

Mia is de eerste bidon van Elite waar je geen enkel spoortje van plastic aantreft, van dop tot bodem.
Mooi, plasticvrij, gemakkelijk schoon te maken ... Stalen drinkflessen zijn een prima investering om te drinken, of dat nu op de fiets is of gewoon zo.
Een stalen drinkfles is ook een bewuste keuze om beter om te springen met het milieu. Staal is immers een van de materialen die zich het gemakkelijkst laten recycleren, en stalen drinkflessen kun je jarenlang blijven gebruiken.

Geen smaakverschil

Staal is een legering die niet enkel sterk en robuust is, maar ook roestvrij. Het is een materiaal dat niet wordt aangetast bij contact met andere substanties: voedingssupplementen, detergenten en dranken met een hogere zuurtegraad hebben geen enkele invloed.
Bovendien tast het zelf de geur en smaak van je drank niet aan, zo proeft je water of sportdrank altijd lekker verfrissend.

Innoverende dop, die je met één vinger kunt dragen

De Mia-drinkfles valt op door de stalen schroefdop, die de fles perfect afsluit.
Om deze bidon gemakkelijk te dragen, heeft hij een handgreep in staaldraad waarmee je hem - letterlijk - met één vinger kunt dragen, zodat je handen vrij houdt om bijvoorbeeld je smartphone te beantwoorden of ongehinderd te wandelen.

Gemaakt voor een bidonhouder...en voor meer

De Mia-drinkfles, in op-en-top urban stijl, past in alle bidonhouders dankzij de diameter van 73 mm. Ze heeft bovendien een elegant ontwerp, wat ze ideaal maakt voor alledaags gebruik.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Open bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdraagt temperaturen tot 100 °C.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

AFBEELDINGEN

Stalen drinkfles rvs Mia 650 ml zwart
Stalen drinkfles rvs Mia 650 ml zwart
Stalen drinkfles rvs Mia 650 ml zwart
Stalen drinkfles rvs Mia 650 ml zwart

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN