Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar

€329,99

8548372

Wij hebben deze stadsfiets ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar (120 tot 135 cm) om bij elk soort weer in de stad te fietsen.

Deze 20"-stadsfiets is geschikt om het hele jaar door te gebruiken, zowel overdag als 's nachts. Uitgerust met spatborden, ledverlichting op dynamo, reflecterende stroken op de banden en bagagedrager.

Kleur:

Karmijnrood

Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Frame met lage instap, makkelijk schakelen dankzij de Nexus 3-naafversnelling

Fietscomfort

Op deze volledig uitgeruste fiets rij je heel comfortabel met rechte rug

Zichtbaarheid

Dynamoverlichting van 15 lux vooraan en banden met reflecterende stroken

Stevigheid

Aluminium frame en beschermende zadelbumpers

TECHNISCHE INFORMATIE

Verlaagd frame: snel in het zadel!

Het frame heeft een lage instap, ideaal om snel en makkelijk te vertrekken. De City-geometrie zorgt ervoor dat je altijd met een rechte rug fietst. Bovendien geven we op het frame een levenslange garantie!

Zichtbaarheid in de stad

Veiligheid begint bij een goede zichtbaarheid, zeker in de stad. De ELOPS 900 heeft een voorlicht van 15 lux en een achterlicht dat in de bagagedrager geïntegreerd is en dat aangesloten is op een dynamo. De dynamo zorgt voor licht vanaf de eerste trap op de pedalen: hij heeft een uitstekend rendement. De banden met reflecterende stroken zorgen voor nog meer zichtbaarheid.

Schakelen

De fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-naafversnelling. Deze schakelt makkelijker, met minder risico op een aflopende ketting of op versnellingen die verspringen. Bovendien is een naafversnelling robuuster en minder blootgesteld aan regen, stof en schokken: ideaal voor verplaatsingen in de stad. De versnelling is makkelijker te onderhouden terwijl ook je ketting minder snel verslijt, omdat deze steeds mooi parallel ronddraait!

Comfortabele houding

Je fiets heeft een ergonomisch gevormd stuur zodat je steeds met een rechte rug fietst! Het stuur en de stuurpen zijn in één stuk gelast zodat ze eenvoudiger af te stellen zijn (uitsluitend in de hoogte).

Aanvullende uitrusting

In de stad zorgen de spatborden voor- en achteraan voor bescherming tegen spatten.
De fiets is ook uitgerust met een bagagedrager, om kleine spullen mee te nemen, en een standaard om de fiets gemakkelijk te stallen.

Volledig uitgeruste fiets, geschikt voor de openbare weg, zowel overdag als in het donker: ledverlichting op naafdynamo, bel, reflectoren op de wielen en reflecterende stroken op de banden.

Waarom ontwierpen we remhendels die speciaal zijn aangepast aan kinderhanden?

Kinderhanden zijn kleiner dan die van volwassenen, en dus is het voor hen niet altijd gemakkelijk om goed bij de remgrepen te kunnen. Daarom hebben onze ingenieurs en designers remgrepen ontworpen die dichter bij het stuur zitten, zodat ze gemakkelijker te pakken zijn. Zo kun je ook met kleine handen correct remmen!

V-Brake-remmen met remblokjes: gecontroleerd remmen

Met de twee V-brakes rem je bijzonder doeltreffend.
Deze remmen bestaan uit twee remhoeven, met blokjes die meer of minder druk op de velg uitoefenen om te vertragen of te stoppen.

Een ergonomisch en versterkt zadel

Een door ons ontwikkeld zadel dat is aangepast aan de lichaamsbouw van kinderen. Met kunststof schaal aan de achterkant (bumper) om het zadel te beschermen tegen eventuele schokken.

Met kettingkast

De fiets is uitgerust met een kettingkast rond het kettingblad en de ketting zodat kinderen zich niet vuil maken. De vorm van de kettingkast beschermt de volledige transmissie.

Info wiel/band

Banden geschikt voor de stad, doeltreffend en goed zichtbaar door de reflecterende stroken.
Binnenband 20" doorsnede 1.7 tot 2.2" met Schraderventiel.

Afmetingen van de gebruiksklare fiets

140 x 80 cm

Garantie

levenslang (frame, stuur, stuurpen, vaste voorvork). Meer weten over onze fietsgarantie?

Gewicht

13.5 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Frame 100% Aluminium

VOORRAADADVIES

Stal de fiets in een schone, droge ruimte. Reinig en smeer regelmatig de ketting. Onze tip voor elke rit: pomp de banden op tot de maximale druk aangegeven op de flanken.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

AFBEELDINGEN

Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar
Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar
Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar
Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar
Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar
Stadsfiets voor kinderen Elops 900 6-9 jaar

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN