Squashschoenen Feel 500 wit

49,99
Kleur: Sneeuwwit / Parelgrijs
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Onze teams ontwikkelden de squashschoenen FEEL 500 voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar comfortabele schoenen die de voet stabiliseren en ondersteunen.

De soepele schoen FEEL 500 van OPFEEL met zuivere lijnen en verstevigingen opzij zal in de smaak vallen bij gevorderde spelers die op zoek zijn naar welzijn en comfort.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Soepel, stoffen bovenwerk voor een uitstekend draagcomfort.

Schokdemping

Tussenzool in geïnjecteerd EVA-schuim.

Stabiliteit

Doeltreffend vetersysteem en optimale ondersteuning opzij (STABILITY+).

Afzet

Lichte schoen voor een goede rebound op het terrein.

Slijtvastheid

Dikke rubberzool met verstevigingen op de slijtzones.

Gewicht

340 gram in maat 43.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Schoen ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Camille SERME

Net als voor zijn rackets profiteerde OPFEEL van de adviezen van Camille SERME, technische partner sinds 2017 en momenteel nummer 3 op de wereldranglijst. Door haar ervaring op het terrein, haar hoge eisen als wedstrijdspeelster en haar wil om altijd voluit voor de overwinning te gaan, kon Camille ons bijstaan bij de ontwikkeling van tal van concepten die je prestaties als squashspeler verbeteren en tegelijk zorg dragen voor je gezondheid.

Concept: STABILITY +

De "STABILITY +" verstevigingen opzij verhogen de veiligheid voor je voet in de schoen doordat ze voorkomen dat je je enkel omslaat tijdens het spelen.

Concept: FSL

We hebben veel aandacht besteed aan de veters van de schoen en ontwikkelden een doeltreffend systeem: FSL genaamd (Flat Shrink Lace). Door de platte vorm en intrinsieke samenstelling van de veters kan je ze snel aanspannen en blijven ze duurzaam zitten.

Concept: RSS 144°

De hiel met het concept "RSS 144°: Round Shape System 144°" geeft de zool een afgeronde vorm waardoor je optimaal en veilig kan afzetten met de hiel.

Zool met geoptimaliseerde grip

We vernieuwden het design van de zool zodat die nu nog meer grip biedt en een groter contactvlak biedt tussen je schoen en het parket

Patroon en materiaalkeuze voor de neus van de schoen

Het patroon en de geselecteerde materialen voor de neus werden geoptimaliseerd zodat je de voet goed kan afwikkelen en voor veel buigzaamheid wanneer je actief speelt. Een PU coating (polyurethaan) aan de neus maakt de schoen beter bestand tegen schuren zodat hij minder snel slijt.

Gewicht

340 g in maat 43

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 50% Polyester, 50% Polyurethaan Zool van 70% EVA, 30% Butadieenrubber Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Laat je schoenen geregeld luchten en bewaar ze op een droge plek.

TESTS

Dit artikel werd getest in onze TechCenters, met onze technische partners en vooral in samenwerking met Camille Serme, een speelster die op nr. 4 staat in de internationale PSA-ranking. De schoen FEEL 500 van OPFEEL werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende squashers. Bij zijn validatie werd deze OPFEEL FEEL 500 vergeleken met de beste producten die op dat moment op de markt waren.

Goedgekeurd door

Camille Serme, nr. 4 van de wereld (PSA-ranking - juni 2020)
Mélissa Alves, nr. 36 van de wereld (PSA-ranking - juni 2020)

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN