Squashschoenen Speed 900 zwart

€69,99

Onze teams ontwikkelden de squashschoenen SPEED 900 voor ervaren spelers die op zoek zijn naar dynamische, kwalitatieve schoenen met goede grip.

De stabiele schoen SPEED 900 met verstevigd bovenwerk zal vooral in de smaak vallen bij aanvallende spelers die snelheid en dynamiek willen zonder in te boeten aan comfort.

Vragen & Antwoorden
Kleur: ZWART / Fluogeel / Sneeuwwit
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Pascomfort

Soepel, stoffen bovenwerk voor een uitstekend draagcomfort.

Schokdemping

Schokdemping

Combinatie van EVA-zool en polyurethaan "CS PU PAD" aan de hiel

Stabiliteit

Stabiliteit

Doeltreffend vetersysteem en optimale ondersteuning opzij (STABILITY+).

Stabiliteit

Stabiliteit

Elastische sokconstructie, blijft gegarandeerd zitten aan de voet.

Grip

Grip

NRS-samenstelling in natuurrubber voor de zool.

Afzet

Afzet

Lichte schoen voor een goede rebound op het terrein.

Gewicht

Gewicht

340 gram in maat 43.

Slijtvastheid

Slijtvastheid

Soepele en stevige "Squash Shield" bumper vooraan in KPU-materiaal.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Schoen ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Camille SERME

Net als voor zijn rackets profiteerde OPFEEL van de adviezen van Camille SERME, technische partner sinds 2017 en momenteel nummer 3 op de wereldranglijst. Door haar ervaring op het terrein, haar hoge eisen als wedstrijdspeelster en haar wil om altijd voluit voor de overwinning te gaan, kon Camille ons bijstaan bij de ontwikkeling van tal van concepten die je prestaties als squashspeler verbeteren en tegelijk zorg dragen voor je gezondheid.

Concept: STABILITY +

De "STABILITY +" verstevigingen opzij verhogen de veiligheid voor je voet in de schoen doordat ze voorkomen dat je je enkel omslaat tijdens het spelen.

Concept: RSS 144°

De hiel met het concept "RSS 144°: Round Shape System 144°" geeft de zool een afgeronde vorm waardoor je optimaal en veilig kan afzetten met de hiel.

Concept: NRS-samenstelling

Voor de zool hebben we de rubbersamenstelling (NRS-samenstelling: Natural Rubber Sole) gewijzigd en ook het design zodat hij nu nog meer grip biedt en een groter contactvlak tussen je schoen en het parket

Concept: FSL

We hebben veel aandacht besteed aan de veters van de schoen en ontwikkelden een doeltreffend systeem: FSL genaamd (Flat Shrink Lace). Door de platte vorm en intrinsieke samenstelling van de veters kan je ze snel aanspannen en blijven ze duurzaam zitten.

Concept: SQUASH SHIELD

"Squash Shield" bumper vooraan: gemaakt van soepel en stevig KPU-materiaal dat garandeert dat je schoenen heel lang meegaan.
Het patroon van die bumper werd geoptimaliseerd zodat hij je beter beschermt en tegelijk veel buigzaamheid garandeert voor je voorvoet.

Concept: CS PU PAD

Aan de hiel zorgt het gecombineerd effect van de EVA zool en de "CS PU PAD", een gekleurde polyurethaan pad, voor een uitstekende demping aan de hiel die je beschermt bij herhaald bruusk afremmen.

Draagcomfort

Ter hoogte van de tong wordt gegarandeerd dat de schoen goed aan je voet blijft zitten door de elastische sokconstructie die een ongelooflijk comfort bij stilstand combineert met een stevige ondersteuning voor de voorvoet.

Gewicht

340 g in maat 43

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Zool van 70% EVA, 30% Butadieenrubber Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Laat je schoenen geregeld luchten en bewaar ze op een droge plek.

TESTS

Dit artikel werd getest in onze TechCenters, met onze technische partners en vooral in samenwerking met Camille Serme, een speelster die op nr. 4 staat in de internationale PSA-ranking. De schoen SPEED 900 van OPFEEL werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende squashers. Bij zijn validatie werd deze OPFEEL SPEED 900 vergeleken met de beste producten die op dat moment op de markt waren.

Goedgekeurd door

Camille Serme, nr. 4 van de wereld (PSA-ranking - juni 2020)
Mélissa Alves, nr. 36 van de wereld (PSA-ranking - juni 2020)

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN