Nieuw
Squashschoenen SALMING HAWK COURT

Squashschoenen SALMING HAWK COURT

79,99
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Zowel voor beginnende als gevorderde spelers.

De squashschoenen Hawk Court zitten comfortabel en zorgen ervoor dat je je dynamisch en vlot kunt verplaatsen op de court.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Sluit perfect aan dankzij de Ergo Heel Cup™.

Schokdemping

SoftFoam in de hiel om 70% van de schokken te absorberen.

Stabiliteit

Versteviging aan de middenvoet gekoppeld aan een stabilisator

Stabiliteit

Binnensok om optimaal te blijven zitten

Slipvastheid

Optimale grip dankzij de supergrip bestaande uit gepatenteerde zeshoeken

Afzet

De tussenzool zorgt voor een maximale energieteruggave

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Concept: RUNLITE2™

De RunLite2 ™-tussenzool heeft speciaal High Abrasion EVA-schuim, dat een aangenaam gevoel op de vloer geeft. Deze tussenzool is licht en flexibel, vanaf je eerste stappen op de court.

Concept: ROLLBAR™

De RollBar™-technologie bestaat uit een extra kromming aan de binnenkant van de buitenzool, die het afzetvlak vergroot tot aan de tenen zodat je gemakkelijker zijwaarts kunt afzetten.

Concept: T.G.S. 62/75°

Het unieke T.G.S.-systeem 62/75° staat voor de afstand van de hiel tot de bal van de voet (62% van de schoen) en optimaliseert de stabiliteit, het comfort en bijgevolg je prestaties. Meer flexibiliteit vooraan om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren. De schoen buigt precies op de juiste plek en verzacht de spanningen die ontstaan door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen.

Concept: EXO SKELETON™

Het Exo Skeleton stabiliseert de voet bij zijwaartse bewegingen en vermindert de druk op de gewrichten en middenvoetsbeentjes. Die ondersteuning voorkomt ook de wrijving die ontstaat door zijwaartse druk en beschermt zo de palm van de voorvoet.

Concept: ERGO HEEL CUP™

De Ergo Heel Cup™ fixeert en stabiliseert de hiel, een essentieel punt voor een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort.
Nieuw, langer design.

Concept: EXAGRIP™

HexagripTM is een erg licht en duurzaam rubbermengsel dat de allerbeste grip garandeert op elk soort indoor ondergrond.

Concept: LMS™

De LMS™ is een heel lichte versteviging aan de middenvoetboog, die extra ondersteuning biedt bij de dubbele torsies van de zijwaartse bewegingen.

Concept: VIPERSKIN™

Een nieuwe drielaagse constructie voor het bovenwerk, met op de voet een zacht mesh, daarboven verstevigde zones in microvezels en tot slot een dunne TPU-film die het geheel afsluit. Die combinatie van zones zorgt voor een soepele en stijve constructie die de voet op zijn plek houdt en perfect aansluit.

Concept: EXO SKELETON

Het Exo Skeleton stabiliseert de voet bij zijwaartse bewegingen en vermindert de druk op de gewrichten en middenvoetsbeentjes. Die ondersteuning voorkomt ook de wrijving die ontstaat door zijwaartse druk en beschermt zo de palm van de voorvoet.

Concept: SOFTFOAM™

Deze samenstelling in de impactzone van de hiel is dempend en werd speciaal ontwikkeld om de kracht van de schokken te verminderen. De SoftFOAM ™-insert aan de hiel dempt 70% meer schokken dan een standaard EVA-tussenzool. De RECOIL™ en SoftFOAM™ vormen samen een sandwichconstructie, voor optimale prestaties.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Geregeld goed laten luchten en opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet wassen in de machine

ONDERHOUDSADVIES

Wassen met doekje tegen kleurdoorloop.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN