Squashracket SR 890

€2999
DSM : 7192

Ontworpen voor: ervaren squashers op zoek naar een racket met power, dat bovendien kleine foutjes vergeeft.

De Artengo SR 560 is onze budgettopper in grafiet en speciaal gemaakt voor regelmatige squashers die kracht en tolerantie zoeken in een racket..


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Tolerantie

Breed slagblad van 499 cm².

Vermogen

Dankzij het frame uit High Modulus-carbon en de verbrede shaft.

Wendbaarheid

Neutrale balans (355 mm onbesnaard)

Ergonomische greep

Met nieuwe Tacky-grip

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Vermijd bij voorkeur grote temperatuurschommelingen. Vermijd lage temperaturen (lager dan 5 graden).

TESTS

Ons artikel is getest in onze TechCenters, samen met onze technische partners. Het racket Artengo SR 960 werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende squashers. Tijdens de tests werd het Artengo SR560 racket vergeleken met de beste producten van het moment op de markt.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

2.3 /5
3 Reviews
3 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
1
4
0
3
0
2
0
1
2
Uitstekend Racket
5/5
Super sqaushracket getest ,met Artengo SR830 en SR890. Bij SR890 merk je duidelijk dat er een verschil van materiaal in het racket zit. Het racket is erg licht en heel goed wenbaar. Wat fijn is voor beginnend/onervaren sqausher.
Erg tevreden over het racket zowel op de baan als naast de baan.
De dikkere steel van het racket vind ik persoonlijk heel fijn. Het gewicht van 130 gram (ex snaar grip cap en bumper) in combinatie met de balans van 335 mm.
Dit is super racket en zeker aan te bevelen.
Meer
Waardeloos
1/5
Prijs
Bespanning direct stuk
Tot twee keer toe bij een nieuw racket uit de winkel bespanning na drie ballen geslagen te hebben stuk gegaan. In dit geval goedkoop=duurkoop. Dit nog nooit meegemaakt in 13 jaar squashen. Beter dus te investeren in racket van gerenomeerd merk als Prince, Dunlop etc.
Meer
antwoord van het merk
Beste Harald,

Bedankt voor het schrijven van een review.Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik wil u graag een gratis bespanning aanbieden. Neem deze mail uitgeprint mee naar een van onze winkels en u mag een snaar naar keuze gratis in het racket laten zetten. Ik ben er van overtuigd dat het frame verder prima is en dat u daar nog jaren lang plezier van kunt hebben.Ik zal uw feedback doorgeven aan onze productmanager zodat de snaren/bespanning in de rackets verbeterd kan worden.Mocht u niet op mijn aanbod in willen gaan dan wil ik u er graag op wijzen dat het racket geretourneerd kan worden in de winkel of via kiala als het online is aangeschaft.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,
Daan, Digital sport leader DECATHLON
Meer
Harald vonden dit antwoord nuttig
Fout in besparingspatroon ?
1/5
zelfde als Harald meegemaakt. Nieuw racket gekregen, besnaring hield het niet lang vol. Vorige week opnieuw laten besnaren met duurste tecnifibersnaren, letterlijk 3 maal geslagen en ze begaven het weer. Jammer want het frame lijkt me stevig en licht. Er zit volgens mij een fout in het besnaringspatroon of in de manier van besnaren bij decathlon. mvg Jonathan
Meer
antwoord van het merk
Beste,

Bedankt voor uw klantenbericht.

Het spijt me om te lezen dat u niet tevreden bent over uw squashracket.  Als ik het goed begrijp is het telkens de besnaring die het zeer snel laat afweten ...

Een besnaring is altijd iets "fragiel" en de kans is altijd bestaande dat in uitzonderlijke gevallen de draad snel stukgaat (afhankelijk van zeer veel externe factoren zoals type draad, type spelstijl, aantal kilo's op de draad, temperatuurwissel warm-koud, menselijke besnaringsfout, ...) ... maar 2 keer snel achter elkaar is niet normaal.

Hoe toevallig het ook mag klinken (ik ben me hier zeer bewust van, maar het is de waarheid) ik speel zelf al bijna een jaar met deze racket en heb er zowel de artengo als tecnifibre besnaring al op gehad ... In het begin was mijn bespanning té hard voor mijn spelstijl en brak de snaar snel, nu ik met 1,20 dikte speel en "slechts" met 11,5 kilo is de racket perfect voor mij.

In plaats van u opnieuw een gratis bespanning of racket aan te bieden zonder de oorzaak van de breuk te kennen zou ik graag even met u contact opnemen. Hopelijk kan ik met enkele gerichte vragen niet alleen dit probleem snel oplossen maar kan ik ook achterhalen samen met u wat er kan gebeuren om dit in de toekomst te vermijden.

Aarzel niet om mij via een persoonlijk bericht (wim.schepens@decathlon.com) aan te geven wanneer en hoe ik u zou mogen contacteren.

Met sportieve groeten,

Wim Schepens National Sportsmanager Racketsports Decathlon België
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Artengo

Squashballen SB 830 rode stip 2 stuks

Asics

Schoenen voor badminton/squash heren Gel Hunter blauw/geel

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard