Squashracket Artengo SR 890

november 2016 : €49,99
€3999
DSM : 7192

Ontworpen voor: regelmatige intensieve squashers die kracht en controle willen.

Het squashracket Artengo SR 890, gebouwd uit High Modulus Carbon, de extra lange Power Shaft en het gebruik van besnaring met multifilament staan garant voor kracht en controle


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Vermogen

Frame in high modulus carbon en dikkere steel.

Wendbaarheid

Dankzij zijn gewicht (148 g onbesnaard) en balans in de steel (358 mm onbesn.)

Tolerantie

Groot slagvlak van 500 cm².

Precisie

Besnaring uit multifilament en Top Absorb grip.

TECHNISCHE INFORMATIE

high modulus carbon

Deze van oorsprong Japanse carbonvezel is een van de meest stijve vezels op de markt en zorgt voor een zeer interessante verhouding gewicht/stijfheid. Deze stijve vezel geeft het slagoppervlak van het racket power en stabiliteit.

Artengo Power Shaft

De steel van het Artengo SR890 racket is dikker om meer kracht te geven dan een traditionele steel.

Artengo Top Absorb Grip

Het elastomeer materiaal in polyurethaan geeft de beste balans tussen grip / absorptie voor een betere greep.

Artengo SST900

De besnaring in multifilament met polyamidevezels en polyamidehars combineert een uitstekende greep met veel kracht, voor nog meer snelheid en precisie.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Probeer te grote temperatuurschommelingen te vermijden. Vermijd lage temperaturen (lager dan 5 graden).

TESTS

Ons product is getest in onze TechCenters, samen met onze technische partners. Het Artengo SR890 racket werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende Squashspelers. Tijdens de tests werd het Artengo SR890 racket vergeleken met de beste producten van het moment op de markt.
Previous
Next

REVIEWS

3.8 /5
14 Reviews
14 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
4
4
7
3
1
2
0
1
2
Uitstekend Racket
5/5
Super sqaushracket getest ,met Artengo SR830 en SR890. Bij SR890 merk je duidelijk dat er een verschil van materiaal in het racket zit. Het racket is erg licht en heel goed wenbaar. Wat fijn is voor beginnend/onervaren sqausher.
Erg tevreden over het racket zowel op de baan als naast de baan.
De dikkere steel van het racket vind ik persoonlijk heel fijn. Het gewicht van 130 gram (ex snaar grip cap en bumper) in combinatie met de balans van 335 mm.
Dit is super racket en zeker aan te bevelen.
Meer
Waardeloos
1/5
Prijs
Bespanning direct stuk
Tot twee keer toe bij een nieuw racket uit de winkel bespanning na drie ballen geslagen te hebben stuk gegaan. In dit geval goedkoop=duurkoop. Dit nog nooit meegemaakt in 13 jaar squashen. Beter dus te investeren in racket van gerenomeerd merk als Prince, Dunlop etc.
Meer
antwoord van het merk
Beste Harald,

Bedankt voor het schrijven van een review.Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik wil u graag een gratis bespanning aanbieden. Neem deze mail uitgeprint mee naar een van onze winkels en u mag een snaar naar keuze gratis in het racket laten zetten. Ik ben er van overtuigd dat het frame verder prima is en dat u daar nog jaren lang plezier van kunt hebben.Ik zal uw feedback doorgeven aan onze productmanager zodat de snaren/bespanning in de rackets verbeterd kan worden.Mocht u niet op mijn aanbod in willen gaan dan wil ik u er graag op wijzen dat het racket geretourneerd kan worden in de winkel of via kiala als het online is aangeschaft.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,
Daan, Digital sport leader DECATHLON
Meer
Harald vonden dit antwoord nuttig
Fout in besparingspatroon ?
1/5
zelfde als Harald meegemaakt. Nieuw racket gekregen, besnaring hield het niet lang vol. Vorige week opnieuw laten besnaren met duurste tecnifibersnaren, letterlijk 3 maal geslagen en ze begaven het weer. Jammer want het frame lijkt me stevig en licht. Er zit volgens mij een fout in het besnaringspatroon of in de manier van besnaren bij decathlon. mvg Jonathan
Meer
antwoord van het merk
Beste,

Bedankt voor uw klantenbericht.

Het spijt me om te lezen dat u niet tevreden bent over uw squashracket.  Als ik het goed begrijp is het telkens de besnaring die het zeer snel laat afweten ...

Een besnaring is altijd iets "fragiel" en de kans is altijd bestaande dat in uitzonderlijke gevallen de draad snel stukgaat (afhankelijk van zeer veel externe factoren zoals type draad, type spelstijl, aantal kilo's op de draad, temperatuurwissel warm-koud, menselijke besnaringsfout, ...) ... maar 2 keer snel achter elkaar is niet normaal.

Hoe toevallig het ook mag klinken (ik ben me hier zeer bewust van, maar het is de waarheid) ik speel zelf al bijna een jaar met deze racket en heb er zowel de artengo als tecnifibre besnaring al op gehad ... In het begin was mijn bespanning té hard voor mijn spelstijl en brak de snaar snel, nu ik met 1,20 dikte speel en "slechts" met 11,5 kilo is de racket perfect voor mij.

In plaats van u opnieuw een gratis bespanning of racket aan te bieden zonder de oorzaak van de breuk te kennen zou ik graag even met u contact opnemen. Hopelijk kan ik met enkele gerichte vragen niet alleen dit probleem snel oplossen maar kan ik ook achterhalen samen met u wat er kan gebeuren om dit in de toekomst te vermijden.

Aarzel niet om mij via een persoonlijk bericht (wim.schepens@decathlon.com) aan te geven wanneer en hoe ik u zou mogen contacteren.

Met sportieve groeten,

Wim Schepens National Sportsmanager Racketsports Decathlon België
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Artengo

Overgrip tennis Comfort 3 stuks

(128)
Artengo

Rackethoes badminton BL720

(34)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Artengo Squashracket Artengo SR 890