KIPSTA

Sporttas Urban 35 liter zwart

€37,99
Ref. : 8495886

Onze ontwerpers ontwierpen deze sporttas van 35 l voor verplaatsingen in de stad. Ook geschikt voor andere sporten. En ideaal voor handbagage in het vliegtuig!

Ben je met de fiets of te voet? Voor meer transportgemak kan je de tas dragen als rugzak. Je kunt het volume aanpassen, zodat je er elk seizoen je sportspullen in kunt meenemen.

Kleur: Gerookt zwart / Bronsgroen

30 LITRES
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Volume uitbreidbaar van 30 naar 35 L | Handbagageformaat | Afmetingen = 50x28x21

Eenvoudig transport

Handig! Je kunt deze schoudertas ook omvormen tot rugzak.

Meerdere vakken

Veel opberggemak dankzij de 6 vakken (waarvan 3 grote).

Stevigheid

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Ontwikkeling van de sporttas URBAN 35 L

Onze productontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze sporttas om te voldoen aan de verwachtingen van sporters die zich verplaatsen in de stad (openbaar vervoer, fiets, metro...). Deze handige en trendy tas zal elke dag van pas komen, zowel om te sporten als op reis.

Hoe kan je deze sporttas dragen?

Niets is lastiger dan fietsen met een schoudertas vol sportspullen! Ons team ontwikkelde deze sporttas zo dat je deze op 3 manieren kunt dragen: als schoudertas, rugzak of draagtas. De schouderriemen zijn verstelbaar en kan je perfect aanpassen op maat.

Waarom een URBAN-reeks van sporttassen?

We rijden niet allemaal met de auto tot aan de kleedkamer en dus willen we onze sportkleding en dagelijkse spullen in één tas kunnen meenemen. Daarom heeft ons team de URBAN-reeks ontwikkeld, geschikt voor elk vervoersmiddel, over een korte of langere afstand. Onze collectie omvat dus elke draagmogelijkheid, zodat elke sporter en elke reiziger de perfecte oplossing heeft voor incidenteel of dagelijks gebruik.

Laboratoriumtesten

Deze tas onderging tijdens de ontwikkeling talloze tests om te controleren of de tas zijn vorm goed bewaart, goed bestand is tegen slijtage, zijn kleur en waterafstotende eigenschappen behoudt en stevig blijft tijdens het dragen.

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: 50 x 28 x 21 cm.
Deze tas weegt 1150 gram

Handbagage

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Garantie

2

Gewicht

1.158 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Hoofdvoering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.

TESTS

Wij testen onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Sporttas Urban 35 liter zwart
Sporttas Urban 35 liter zwart
Sporttas Urban 35 liter zwart

Reviews

Vragen & Antwoorden